Vrtić Igre za djecu 10. lipnja 2016.

Djevojčica pokazala da prava princeza može biti obučena i kao hot dog

Djevojcica Hot Dog
Foto: Twitter/Grayson
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Djevojčica Ainsley je odlučila biti potpuno maštovita i originalna u plesnoj školi. U tjednu kada su sve male plesačice trebale obući kao male princeze, Ainsley je odlučila izgledati potpuno drukčije

Većina djevojčica voli se oblačiti poput princeza; lijepe haljine, šljokice, tijare i ružičasta boja često su ispunjenje snova malih djevojčica. 

Međutim, petogodišnja djevojčica Ainsley iz Sjeverne Caroline odlučila se za potpuni drugačiji pristup u svojoj plesnoj školi. Tjedan dana u školi su radili temu princeza, svaka djevojčica trebala je doći obučena kao mala princeza. Aisley je došla obučena u kostim hot doga. Učiteljica se iznenadila, ali i oduševila malom učenicom. Uskoro su slike iz plesne škole izazvale pravo oduševljene na Internetu. Učiteljica je objasnila da se 5-godišnjakinja obukla u kostim hot doga koji joj je omiljen. 

Odgajate li slatku princezu ili hrabru Pocahontas?

"Aisley voli princeze, ali željela je biti originalna i obukla se u kostim hot doga. Ispod tog kostima nosila je kostim princeze i rekla da je ona princeza iznutra.", dodala je učiteljica za Buzzfeed.

Savjeti za razvijanje djetetovog samopouzdanja

Objasnila je zašto je uz pristanak roditelja objavila sliku. "Željela sam objaviti ovu slike zato što je nevina i slatka, a i bila sam oduševljena samopouzdanjem djevojčice koja nosi ono što se joj sviđa. Njezini roditelji su se složili i vrlo su ponosni na nju, ovo je velika poruka za sve mlade djevojke.", dodala je učiteljica.

'Podržavam sinovu odluku da se maskira u princezu Elsu'

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.