Vrtić Igre za djecu 24. travnja 2015.

Pokažite nam svoje najljepše proljetne fotografije!

djeca cvijeca
Foto: missMAMA
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Objavite fotografije svoje djece s cvijećem na Instagramu i na društvenoj mreži Klokanice do 5. svibnja u 10 sati i označite ih hashtagom #djecacvijeca i #klokanica. Za pet čitatelja imamo dar: Baby Z mlijeko za bebe i djecu!

Uživate li sa svojom djecom u toplijim danima, suncu, zelenoj travi, proljetnom cvijeću i procvjetalom drveću? Ovo je vrijeme kada možete napraviti prekrasne "cvijetne" fotografije, bilo da vaše dijete miriši cvijet, nosi ga iza uha, drži buket cvijeća ili cvijetni vjenčić na glavi, ili samo pozira pored cvijeća koje ga je očaralo.

Pozivamo vas da do utorka, 5. svibnja u 10 sati, podijelite fotografije svoje djece s cvijećem na Instagramu i označite ih hashtagom #djecacvijeca i #klokanica, a ako nemate Instagram profil, fotografije podijelite na našoj društvenoj mreži. U status fotografije upišite #djecacvijeca i ako već niste, sprijateljite se s profilom Klokanica na našoj društvenoj mreži. Najslađe i najkreativnije fotke objavit ćemo u članku i pet čitatelja nagraditi Baby Z mlijekom za bebe i djecu

Baby Z: Potpuno prirodne kreme za djecu na Mondu | Author: Mondo Foto: Mondo

Baby Z: Potpuno prirodne kreme za djecu na Mondu

Vrlo je važno kako tretiramo kožu, a pogotovo kožu male djece. Upravo je zbog toga već u najranijoj dobi djeteta važno odabrati kvalitetan proizvod s čistim sastojcima. Baby Z proizvodi nastali su iz vizije kako je moguće kreirati ekološke proizvode za njegu kože bez štetnih, a samo s potpuno prirodnim sastojcima. 

Posjetite Mondo i svom djetetu omogućite prirodnu i kvalitetnu kozmetiku bez parabena i umjetnih mirisa, uz koju će njegova koža biti u potpunosti nahranjena i meka.

Da biste podijelili fotografiju na društvenoj mreži, trebate biti registrirani član Klokanice, pa ako još niste, registrirajte se!

Pridružite se zajednici Klokanice koja je iz dana u dan sve veća i okuplja sve više roditelja, budućih roditelja i onih koji to žele postati. Na društvenoj mreži Klokanice možete objavljivati statuse, fotografije i komentirati statuse svojih prijatelja, a Klokanicu možete pratiti i na Instagramu!

instagram | Author: missMAMA Foto: missMAMA

Pratite Klokanicu na Instagramu!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.