Vrtić Igre za djecu 25. studenoga 2013.

Dobitnici karata za predstavu 'Mraz na božićnom zadatku'

Djed Mraz
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pet odgovora na pitanje 'Je li vaše dijete ikad pisalo pismo Djedu Mrazu i što je napisalo'?' nagradili smo s po dvije ulaznice za predstavu 'Mraz na božićnom zadatku' u zagrebačkom Kazalištu Trešnja

Je li vaše dijete ikad pisalo pismo Djedu Mrazu i što je napisalo? To je bilo pitanje našeg nagradnog natječaja koji je trajao od utorka 26. studenog do ponedjeljka 2. prosinca u 11 sati, a pet vaših odgovora nagradili smo s po dvije ulaznice za predstavu "Mraz na božićnom zadatku" u Kazalištu Trešnja. Predstava je u nedjelju 8. prosinca u 11 sati.

Dobitnici su Jglavas, Tonkica11, mamamaya, luka02 i funkymare, a bit će obaviješteni mailom.

Svoje odgovore mogli ste ostaviti u raspravi ispod članka. Da biste mogli sudjelovati u nagradnom natječaju, ali i inače komentirati članke i sudjelovati u forumu, trebate biti registrirani član Klokanice pa ako već niste, registrirajte se

Djedu Mrazu pomažu Crvenkapica, Snjeguljica, Vuk, Alisa...

Djed Mraz našao se u problemu! Božić se bliži, a svi vilenjaci Djeda Mraza su se razboljeli. Tko će mu pomoći izraditi i pakirati poklone za dobru dječicu? Sedam patuljaka čine se kao jedini spas. Ali oni žive iza sedam brda i sedam dolina pa se Djedov pomoćnik mora uputiti na to dugo putovanje u svijet bajke. Pritom susreće likove iz raznih bajki: Alisu, Crvenkapicu, Snjeguljicu, Cvrčka.... Hoće li uspjeti spasiti Božić, pogledajte u ovoj dinamičnoj predstavi punoj poznatih songova iz Trešnjinih uspješnica i pokoje dobro nam znane božićne pjesme.

Mraz na božićnom zadatku | Author: Kazalište Trešnja Foto: Kazalište Trešnja

Predstava odiše veseljem i zajedništvom, baš kako treba biti u božićno vrijeme. U predstavi igraju Damir Klemenić kao Cvrčak (iz predstave Cvrčak i Mrav) i Vuk (iz Crvenkapice), Ivana Bakarić kao Alisa (iz Alise u zemlji čudesa) i Baka (iz Crvenkapice), Tena Jeić Gajski kao mravica Jaromila (iz predstave Cvrčak i Mrav) i Snjeguljica (iz Snjeguljice i sedam patuljaka), Tvrtko Jurić kao Mrav (iz predstave Cvrčak i Mrav) i Patuljak Pospanko (iz Snjeguljice i sedam patuljaka) te Gusjenica (iz Alise u zemlji čudesa), Aleksandra Naumov kao Crvenkapica, Vanda Vujanić Šušnjar kao Mama (iz Crvenkapice) i Vilenjačica Lala te Hrvoje Barišić kao Djed Mraz. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.