Vrtić Igre za djecu 22. listopada 2013.

Dobitnici ulaznica za predstavu Cvrčak i Mrav

cvrčak i mrav
Foto: Kazalište Trešnja
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Objavljujemo imena pet dobitnika koji su osvojili po dvije ulaznice za predstavu Cvrčak i Mrav ovog vikenda u zagrebačkom Kazalištu Trešnja

Jeste li vodili svoje dijete u kazalište, što ste gledali i kakve su bile reakcije na predstavu? Odgovor na pitanje ovog nagradnog natječaja koji je trajao od ponedjeljka, 21. listopada do petka, 25. listopada mogli ste nam ostaviti u raspravi ispod članka. Pet čitatelja nagradili smo s po dvije ulaznice za predstavu "Cvrčak i Mrav" u zagrebačkom Kazalištu Trešnja za izvedbe u subotu, 26. listopada u 17 sati te nedjelju, 27. listopada u 11 i 17 sati. Ulaznice su osvojili tinapa01, blovinci, elena, anchi80 i Jasna123, a oni će biti obaviješteni i putem e-maila. Čestitamo!

Da biste mogli sudjelovati u nagradnim natječajima, ali i inače komentirati članke i sudjelovati na forumu, trebate biti registrirani član Klokanice, pa ako već niste - registrirajte se!

Novi pogled na staru basnu

Cvrčak i Mrav je adaptacija poznate Ezopove basne koju je za Trešnju pripremila Nina Kleflin. Ova predstava će vas odvesti u sićušni svijet kukaca - među vlati livadne trave i ugodni, topli mravinjak gdje mirišu voćni kompoti i čokoladni kolačići.

cvrčak i mrav | Author: Kazalište Trešnja Foto: Kazalište Trešnja

Mravac Maksimilijan nije običan mrav - voli sigurnost svog doma, predvidivost svog života, a opet ga neobično snažno privlači slobodniji život kakav vodi Cvrčak Lucky. Oni su najbolji prijatelji i žele osvojiti svijet svojom glazbom. Uz Maksa i Luckyja tu je cijela mravlja družina - vrijedna i sposobna i ona će Luckyja podučiti koliko je u životu bitno raditi, a čemu će Lucky podučiti mravce saznajte na prvim izvedbama! Uz desetak glumaca ova predstava će biti prvi angažman djece - polaznika Trešnjinih dramskih radionica.

Ova predstava preporučuje se za djecu dobi od pet godina i stariju, a traje 70 minuta. U predstavi igraju Damir Klemenić, Jerko Marcic, Nera Stipičević, Tena Jeić Gajski, Matija Antolić, Tvrtko Jurić, Daria Knez Rukavina, Dragana Marković Roić, Marijana Mikulić i Jadran Grubišić.

Pročitajte kako se glumica Kazališta Trešnja Marijana Mikulić osjeća u drugoj trudnoći!

Osvojite poklon bon od 300 kuna - nagrađujemo najaktivnije korisnike na forumu!

Pratite nas i na Facebooku!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.