Vrtić Igre za djecu 02. listopada 2013.

Dobitnici ulaznica za predstavu Crvenkapica

Crvenkapica
Foto: Kazalište Trešnja
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Provjerite jeste li među šest dobitnika koji su osvojili po dvije ulaznice za predstavu Crvenkapica u zagrebačkom Kazalištu Trešnja

Čitate li svom djetetu Crvenkapicu, kako reagira na tu priču, koji mu je najdraži lik i boji li se strašnog vuka? Šest odgovora na ovo pitanje nagradili smo s po dvije ulaznice za predstavu Crvenkapica u zagrebačkom Kazalištu Trešnja za izvedbe 2. listopada u 17 sati te 13. listopada u 11 i 17 sati.

Nagradni natječaj trajao je od srijede, 2. listopada do utorka, 8. listopada 2013., a svoje odgovore mogli ste ostaviti u raspravi koja se nalazi ispod članka. Ulaznice su osvojili kamelija76vlatka31Susedamaresinosanjae i Lady_Camomilla, a oni će biti obaviješteni i putem e-maila.

Da biste mogli sudjelovati u nagradnim natječajima, ali i inače komentirati članke i sudjelovati na forumu, trebate biti registrirani član Klokanice, pa ako već niste - registrirajte se!

Crvenkapica puna iznenađenja

Jeste li ikada škicnuli u tuđi dnevnik? Dvije djevojčice će učiniti upravo to te saznati - tko je Crvenkapica zapravo? Jedna od najpoznatijih bajki svih vremena ponovno je pronašla mjesto na Trešnjinom bogatom repertoaru! Mlada Ana Vilenica će zaigrati u ulozi Crvenkapice, svestrani Damir Klemenić u ulozi simpatičnog vuka (jer Trešnjin Vuk nije zao, samo gladan), žilavu bakicu tumačit će Ivana Bakarić, mamu Vanda Vujanić Susnjar, Lovca Krunoslav Klobučar, a dvije znatiželjne djevojčice igraju Daria Knez Rukavina i Tena Jeić Gajski.

Crvenkapica | Author: Kazalište Trešnja Foto: Kazalište Trešnja

Trešnjina Crvenkapica je razigrano i znatiželjno dijete - dijete baš kakvo treba biti. Ekipa se nada da će se svatko prepoznati u njoj. Prikazati možda najpoznatiju priču na svijetu nije lagan zadatak i zato su se trudili obogatiti ju mnoštvom detalja i pokojim iznenađenjem, pokazati pozadinu price i oživjeti sve njene sudionike. I sve to prikazati kroz oči dviju sestara koje, baš kao i publika, čitajući Crvenkapičin dnevnik ulaze u nevjerojatan svijet bajke.

Bajke pune šarenila divnih kostima, transformacija prostora i puno pjesme. Za dobre poznavatelje priče, predstava će biti puna iznenađenja. Kako je Crvenkapica postala Crvenkapica, kako je proslavila rođendan, koga je to, osim Vuka, Crvenkapica srela dok je šetala šumom... Možda je ipak najveće iznenađenje zbilja sretan kraj. U ovoj priči i Vuk zaslužuje živjeti sretno do kraja života.

Pročitajte kako se osjeća "Crvenkapica" Ana Vilenica u ulozi mame!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.