Vrtić Igre za djecu 07. prosinca 2018.

Neprocjenjive uspomene: Naše najdraže nesavršene fotke

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svi imamo najdražu 'najgoru' fotku - onu koju čuvamo baš zbog njene spontanosti i nesavršenosti, ali i nezaboravne priče koja stoji iza nje. Pogledajte koje smo vaše najdraže nesavršene fotke nagradili u božićnom nagradnom natječaju

Sve na ovome svijetu je nesavršeno, na jedan ili drugi način. Nikada nećemo vidjeti drvo u prirodi koje je stopostotno simetrično. Nikada nećemo pronaći rijeku koja je stopostotno ravna i nikada nećemo naći živo biće koje je u potpunosti simetrično s lijeve i desne strane. Međutim, kad je u pitanju fotografija, uvijek se trudimo snimiti 'savršene' fotografije. Pokušavamo postići čistu kompoziciju, izrezujemo bilo kakve smetnje koje odvlače pažnju i u doba društvenih mreža - provlačimo ih kroz sto filtera kako bi zasjale što je više moguće. A onda opet, naše najdraže uspomene i fotografije su upravo one spontane, nenamještene i nesavršene.

Možda te zanima... Nesavršenom fotkom osvoji savršeno božićno fotkanje Vrtić

Zato smo te pozvali da nam pošalješ svoju najdražu nesavršenu fotku - koja ti je draga srcu, koju čuvaš baš zato jer je nesavršena i priču koja stoji iza nje jer možeš osvojiti pravo božićno obiteljsko fotkanje kod fotografkinje Danijele Bokulić koja stoji iza studija Click By Danijela.

Pristigle fotografije i priče koje stoje iza njih zaista su nas nasmijale i potpuno oduševile, i imali smo težak zadatak; odabrati dobitnike nagrada.

Glavnu nagradu, obiteljsko božićno fotkanje osvojila jeMartina Likić koja nam je opisala svoju najdražu nesavršenu fotku: 

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

"Ova fotografija je nastala na moru kada sam malenoga odvikavala od pelena, on se igrom slučaja pokakao u kadu... Nedugo zatim je stao nogom u vlastito govno, a njegova reakcija je bila neprocjenjiva kao sto vidite, hahahaha.

P.S. Znate što kažu, kada ugaziš u govno, bit će para... od tada pare samo klize iz ruku. Pa evo Vi budite ta sreća da mu jednog dana mogu prepričavati kako je sa svoje tri godine 'platio' zajedničko obiteljsko fotografiranje :)"

Paket personaliziranih kartica uspomena osvojile su: Silvija Spačal i Ivana Kralj.

"Naša najdraža nesavršena fotka je upravo ova koju vam šaljem u prilogu. Bio je to prvi Božić, tj. prvi pokušaj profi obiteljskog božićnog slikanja, na našu žalost jer se ona u to vrijeme nije nikako htjela slikati. Ova slika je upravo dokaz toga. No svejedno mi je jako draga, i prikazuje njezinu iskrenu reakciju, te kako ju tata i ja držimo za rukice. Uvijek ćemo ju voditi za ruke kroz njezine sve uspjehe, ali i one neuspjehe. Dobili smo je nakon puno borbe, bolova i plakanja, ona je naše najveće bogatstvo i sreća. Danas ta djevojčica ima 3,5 godine te je postala prava mala pozerica. Voljela bih osvojiti obiteljsko božićno fotkanje te vjerujem da bi ovaj put imali uistinu savršene fotografije, ali i prekrasnu uspomenu. Pratim na Instagramu Click By Danijela te nimalo ne sumnjam da bi ona odradila odličan posao", opisala je Silvija Spačal svoju najdražu nesavršenu fotku.

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

"Polusestra Ena nam je došla u posjetu. Fotografija je trebala izgledati tako da Ena u naručju drži polusestru Ivu, a Laura (trogodišnjakinja) stoji ispred nje. Kada je Laura vidjela da Ena drži bebu i ona je sama otrčala po svoju lutku da i ona na slici drži bebu.", opisala je Ivana Kralj svoju najdražu nesavršenu fotku.

Čestitamo sretnim dobitnicima, o preuzimanju nagrada bit će obavješteni putem e-maila.

Pročitaj detaljna pravila nagradnog natječaja

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.