Vrtić Igre za djecu 28. lipnja 2020.

Mama otkrila kako jednostavno napraviti pijesak za djecu

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jedna mama dosjetila se genijalne ideje kako jednostavno napraviti pijesak za djecu

Ako si dijete već pomalo izluđuje zato što nema pijesak s kojim toliko želi igrati, jedna mama na TikTok-u ima rješenje! Osim toga ova mama je jednim udarcem ubila dvije muhe: napravila je pijesak i ono što je najvažnije ne mora toliko brinuti ako određena količina pijeska završi u ustima. 

Dosjetila se jedne briljantne ideje te umjesto pijeska iskoristila dječje pahuljice.

U videu podijeljenom na TikToku koristila je popularne Cheerios pahuljice, koje bojom podsjećaju na pijesak. Samljela ih je u blenderu te stavila u jednu posudu i dodala razne igračke za pijesak. Tako je njeno dijete dobilo pravi pješčanik, a ona je bila sigurna da neće pojesti ono što ne bi smjela.

@elleannachristine

🌞🐠🌴 ##fyp ##sensoryplay ##upcycling

♬ Laxed (Siren Beat) - Jawsh 685

Više od 340 tisuća ljudi lajkalo je njezin video te ostalo oduševljeno ovom jednostavnom idejom. “Ovo je jedna od najpametnijih ideja koju sam vidjela. Šteta što moj sin ima šest godina”, komentirala je jedna korisnica. “Vau! Ovo je stvarno briljantna ideja”, napisala je jedna.

Dijete na plaži Možda te zanima... Igra na pijesku potiče motoriku Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.