Vrtić Igre za djecu 23. travnja 2020.

Kate snimila preslatke fotke za drugi rođendan princa Louisa

Foto: Instagram/kensingtonroyal
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Za drugi rođendan svog najmlađeg djeteta, vojvotkinja od Cambridgea mama Kate snimila je najnovije fotografije veselog i razigranog mališana s umrljanim ručicama u duginim bojama

Najmlađe dijete vojvotkinje od Cambridgea Kate i princa Williama, maleni princ Louis u četvrtak slavi drugi rođendan, a povodom kojeg je Kensingtonska palača objavila najnovije fotografije. Preslatke fotke razigranog dječaka s umrljanim ručicama od boje i njegova umjetnička djela snimila je njegova mama Kate. 

Inače vojvotkinja voli fotografirati i već tradicionalno je upravo ona autorica rođendanskih fotografija svojih mališana, a ovaj put snimila je slavljenika s umrljanim rukama u duginim bojama što je način izražavanja podrške zdravstvenim radnicima i svima onima koji su na prvoj crti u borbi protiv širenja koronavirusa.

Možda te zanima... Isti tata: Mama Kate snimila nove fotke za 6. rođendan princa Georgea Vrtić

I dok se pisalo da najstariji sin i budući prijestolonasljednik, šestogodišnji princ George sliči svom tati, princu Williamu, a petogodišnja princeza Charlotte sliči prabaki, kraljici Elizabeti II. koja je prije dva dana proslavila 94. rođendan, princ Louis nama sliči na svoju mamu, vojvotkinju Kate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing Her Majesty The Queen a very happy 94th birthday today! 🎂🎈

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Možda te zanima... Ista kraljica: Kate snimila nove fotke princeze Charlotte Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.