Školarci Škola 27. veljače 2020.

Kritičari kraljevskoj obitelji: Ne vodite princa u školu, 4 učenika čeka rezultate na koronu

Foto: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kako pišu strani mediji, navodno su učenici sami donijeli odluku o izolaciji od drugih nakon što su se vratili s putovanja

Četiri učenika iz škole Thomas Battersea u Londonu su doma u karanteni dok čekaju rezultate testova na koronavirus. Kako pišu strani mediji, navodno su učenici sami donijeli odluku o izolaciji od drugih nakon što su se vratili s putovanja. To je škola u koju idu u princeza Charlotte (4) i princ George (6), djeca princa Williama (37) i vojvotkinje Kate Middleton (38). Iz škole su poručili da imaju preventivne mjere zaštite baš kao što to poduzimaju i ostale institucije. 

 | Author: Aaron Chown/Press Association/PIXSELL Foto: Aaron Chown/Press Association/PIXSELL

"Ozbiljno shvaćamo potencijalni rizik širenja korona virusa i kako bi se to zaustavimo pratimo upute vladajućih. Dobili smo upute kako spriječiti infekciju i kako reagirati u slučaju da sumnjamo da je neki član ili školarac izložen virusu ili ako pokazuje neke simptome", rekli su iz škole.

Možda te zanima... Možemo li očekivati zatvaranje škola zbog koronavirusa? Školarci

Dodali su i kako su svi roditelji informirani o svim događajima i kako komuniciraju sa školom kao i dosad kako bi bili sigurni da dobivaju pravovremene i pravovaljane informacije. 

"I naravno, sačuvat ćemo privatnost našeg osoblja i učenika, nećemo komentirati neki poseban slučaj", istaknuli su.

 | Author: Gettyimages Foto: Gettyimages Kate i William nisu se oglasili oko ovog slučaja, ali sudeći prema pisanju stranih medija, njihova djeca redovito pohađaju školu. Na društvenim mrežama odmah su se javili 'paničari' koji vjerno prate zbivanja u britanskoj kraljevskoj obitelji. 

"Ne dovodite princa u školu, još samo treba da se on razboli i da nešto ode po zlu pa da nemamo nasljednika", napisao je jedan pratitelj, a drugi je to ipak okarakterizirao kao šalu. "Ne smijemo izgubiti smisao za humor. Ali definitivno je istina da su Willi i Kate smireni roditelji", dodali su. 

Možda te zanima... Roditelji masovno kupuju beta-glukan za djecu, pitali smo pedijatricu pomaže li Vrtić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar ristovadajana
    ristovadajana

    SPORAZUMI O POSOJILU IN FINANCIRANJU. Iščete posojilo za ponovni začetek dejavnosti, izvedbo projekta ali potrebujete denar iz drugih razlogov? Zaradi skrbi, tudi če se prijavite v svoji državi in nimate dostopa do financiranja, se obrnite na to e-pošto: ristovadajana1@gmail.com, da boste imeli več znanja o pogojih odobritve posojila in financiranja. Specializirani smo za vsa področja financiranja posojil med posamezniki. Nudimo posojila, ki so na voljo javnim in zasebnim podjetjem in podjetjem. Posojilna pogodba je kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno z nizko obrestno mero na leto, ki ji sledi dober značaj in predvsem spoštuje zaveze. Upoštevajte področja, na katerih vam lahko pomagamo pri vaših projektih ali prekinimo zastoj. - Osebni posojilo - Naložbeno posojilo - Delo posojilo - financiranje - konsolidacijski dolg - Revolving kredit - Credit Racha Delamo v vaše zadovoljstvo, lahko sledite svoji datoteki v spletu, da spoznate njen razvoj. Pišite na e-pošto: ristovadajana1@gmail.com Telefonska številka: +33 7 57 90 63 78

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.