Vrtić Igre za djecu 03. studenoga 2021.

Još nas 4 dana dijeli: Povedi svog mališana i njegovog plišanca na proslavu Dana plišanaca!

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pozivamo vas i vaše mališane da zajedno proslavimo Svjetski dan plišanaca! Proslava će se održati u subotu, 6. studenog, od 10 do 13 sati, ispred trgovine Plodine u Family Mallu!

Svako dijete ima svog omiljenog plišanca - svog vjernog prijatelja koji mu pruža utjehu i oslonac, s kojim dijeli sretne i tužne trenutke, s kojim odrasta i koji je uvijek tu uz njega.  Iako plišanci djeluju samo kao slatke igračke, one su za djecu puno više. Pomažu im da bolje shvate svijet u kojem žive, da se razviju kao potpune osobe koje se znaju adekvatno nositi s izazovima i koje se mogu uspješno prilagoditi zajednici u kojoj žive.

Svake godine ljubitelji plišanaca iskazuju svoju ljubav prema njima na razne načine. Neki svojim plišancima organiziraju i rođendanske zabave ili im posvećuju posebnu pažnju i njegu. I mi smo se ove godine odlučili proslaviti Dan plišanaca. 

 | Author: Shutterstock Foto: Shutterstock

Zato u suradnji s Plodinama pozivamo vas i vaše mališane da zajedno proslavimo Svjetski dan plišanaca! Proslava će se održati u subotu, 6. studenog, od 10 do 13 sati, ispred trgovine Plodine u Family Mallu. Očekuje vas mnogo slatkiša, torta, darova i punooo iznenađenja! Naravno, pozivamo i velike i male da dođu sa svojim najdražim plišancima i da zajedno uživamo u smijehu, veselju i slatkim iznenađenjima!

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.