Beba Igre za bebe 15. rujna 2015.

Foto: Isti dan rodila se beba i 9 štenaca!

beba i psi
Foto: Park Avenue Photography/Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama Kami Klingbeil rodila je sina Brydona isti dan kad se okotila njihova obiteljska kujica koja je na svijet donijela čak devet štenaca. Obitelj je organizirala fotografiranje bebe sa psićima kako bi dječak imao prekrasnu uspomenu na prve dane

12. kolovoz bio je sretan dan za jednu obitelj iz Kalifornije jer isti dan je dobila čak desetero novih članova. Mama Kami Klingbeil rodila je sina Brydona, a isti dan okotila se obiteljska kujica Delia i donijela na svijet devet štenaca. Mama Kami kaže da se kujica trebala okotiti dva dana prije njenog termina, ali ona je već otišla u bolnicu, i tek tada joj je njen tata javio da i kujica ima trudove. Delia se okotila tri sata prije nego što je Brydon došao na svijet. Svi psići su crne boje, za razliku od njihove mame Delie, mješanke zlatnog retrivera i pudle. Obitelj će zadržati jedno štene, dok će drugih osmero dobiti novi dom kad malo porastu. 

A kad je Brydon bio star samo šest dana, obitelj je organizirala profesionalno snimanje kod fotografa pa će ovaj dječak zauvijek imati uspomenu na prve dane sa psićima. Mama Kami ispričala je da je Brydon uživao u maženju sa štencima kao i oni s njim. Rekla je i da se nada da će ostati u kontaktu sa svim budućim vlasnicima štenaca, jer bi za šest mjeseci te opet za godinu dana željela ponoviti fotografiranje Brydona sa psićima.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.