Roditelji Sretna mama 27. listopada 2015.

Tražimo najljepše fotografije djece sa životinjama!

djeca i životinje, kućni ljubimci
Foto: missMAMA
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Objavite najslađe fotografije vaših mališana s kućnim ljubimcima ili drugim životinjicama, na Instagramu, Facebooku ili društvenoj mreži Klokanice i označite ih hashtagom #djecaizivotinje i #klokanica, a mi ćemo izabrati najljepše i objaviti ih u članku

Kome nisu slatke fotografije djeteta koje prvi put upoznaje neku životinjicu u zoološkom vrtu, ili na nekom seoskom imanju ili izletu? Sigurno ste morali zabilježiti zbunjeno lice svog mališana kad prvi put vidi kokoši, konjića ili kravicu, a posebno prvi susret s nekom egzotičnom životinjom! Većina djece voli životinje i u određenoj dobi ne može prestati nagovorati roditelje da im nabave preslatkog psića ili mačića. Mnoga djeca od rođenja odrastaju s nekom životinjicom i veza koja se stvara između njih je neprocjenjivo i doživotno prijateljstvo. Koliko su tek preslatke fotografije mališana s njihovim kućnim ljubimcima; psima, mačićima, zamorcem ili papigicom?

Nakon što ste nam na Facebooku, Instagramu i društvenoj mreži Klokanice postavili preko 160 fotografija tata s mališanima, a mi smo u članku objavili čak 30 najljepših, sada vas pozivamo da fotografirate svoje dijete s kućnim ljubimcem ili nekom drugom životinjicom i podijelite je s nama!

Pogledajte 30 prekrasnih fotografija tata s djecom!

djeca i životinje, kućni ljubimci | Author: missMAMA Foto: missMAMA

Kako podijeliti fotografiju?

Fotografiju djeteta sa životinjama podijelite na Instagramu i označite je hashtagom #djecaizivotinje (ako označavate stare slike, obavezno označite @klokanica), a ako nemate Instagram profil, fotografiju podijelite na našoj društvenoj mreži i u status fotografije upišite #djecaizivotinje i ako već niste, sprijateljite se s profilom Klokanica. Fotografiju možete podijeliti i na našoj Facebook stranici na zidu ili ispod ovog članka. Najslađe i najkreativnije fotke objavit ćemo u članku.

Da biste podijelili fotografiju na društvenoj mreži, trebate biti registrirani član Klokanice, pa ako još niste, registrirajte se! Pridružite se zajednici Klokanice koja je iz dana u dan sve veća i okuplja sve više roditelja, budućih roditelja i onih koji to žele postati. Na društvenoj mreži Klokanice možete objavljivati statuse, fotografije i komentirati statuse svojih prijatelja, a Klokanicu možete pratiti i na Facebooku i Instagramu!

Pogledajte galerije fotografija koje ste nam poslali:

Ljeto na Klokanici: najslađe fotografije mališana

FOTO: Najljepši trenuci tata s djecom

Djeca cvijeća na Klokanici

Slatka mala stopala na Klokanici

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.