Vrtić Igre za djecu 11. studenoga 2016.

Filmovi za djecu i umjetničke radionice za subotnje jutro

tuškanac
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon projekcije filma, na redu su su radionice traju 60 minuta i namijenjene su djeci od 5 do 10 godina, ali dobrodošla su djeca svih dobi uz obaveznu roditeljsku pratnju

Pametno kino je edukativno-zabavni program za najmlađe u kinu Tuškanac u subotnjim jutrima. Program započinje projekcijom filma za djecu, a nastavlja se u predvorju kina zabavom za najmlađe s umjetničkim kreativnim radionicama slikanja, risanja, modeliranja, snimanja, dramske radionice, mađioničarske, žongliranje…a sve uz brižnu asistenciju kreativnih "teta“.

Radionice traju 60 minuta i namijenjene su djeci od 5 do 10 godina, ali dobrodošla su djeca svih dobi uz obaveznu roditeljsku pratnju.

Medvjedić Paddington | Author: Promo Foto: Promo

U subotu, 12. studenog u 11 sati prikazivat će se Medvjedić Paddington. Film prati komične avanture mladog peruanskog medvjeda koji putuje u London u potrazi za domom. Izgubljen i usamljen na stanici Paddington počinje sumnjati da gradski život nije onakav kakvim ga je zamišljao – sve dok ne upozna obitelj Brown.

tuškanac | Author: Promo Foto: Promo

Bownovi primijete rukom napisanu poruku obješenu oko njegovog vrata (‘Molimo vas, pazite na ovog medvjeda. Hvala.’) i ponude mu čaj, ime i krov nad glavom. Čini se da mu se sreća osmjehnula – sve dok ga ne uoči muzejska preparatorica životinja…

Ulaznica za film i radionicu 20 kuna.

Program je realiziran u suradnji sa Sekvoja centrom i Blitz filmom

Više o programima na www.kinotuskanac.hr i na FB stranicama kina Tuškanac

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.