Vrtić 21. studenoga 2023.

Djeca su brutalna! Komičar pokazao kako nas djeca mogu „izvrijeđati“ u trenu i nesvjesno

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nitko te ne može obrukati kako može tvoje dijete i nitko te ne može izvrijeđati onako kako to može tvoje dijete. Ovaj je komičar pokazao koliko brutalna djeca mogu biti i to je tako istinito!

Kupiš si novu haljinu, ponosno ju isprobaš, gledaš se u ogledalo i diviš samoj sebi, sretna jer si napokon malo smršavila. A onda pored tebe prođe tvoja 4-godišnja kći, pogleda haljinu i oduševi se: „Wow, baš ti je lijepa haljina!“ i ti procvateš još malo više. A ona se namršti i kaže „Ali malo ti čudno stoji, premala ti je.“ U ovom slučaju možeš zapravo biti sretna što ti je samo malo spustila samopouzdanje, a ne ubila ga do kraja.

Možda te zanima... Mamin mozak je preopterećen, a komičar je savršeno pokazao kako se razlikuje od muškog Trudnoća

A tek kad se skineš pred djecom… E, to je nešto što te može doslovno ubiti u pojam. I znaš da pred tobom stoji dijete od nekoliko godina, znaš da te voli, znaš da ima dobre namjere i da nije zlobno, pokvareno niti okrutno, ali… Čovječe! To što oni mogu izgovoriti i to kako nas mogu pogoditi u samu srž, da ne kažemo ravno u srce.

Jedan tata i komičar, George Lewis, na svom Instagramu redovito objavljuje reelse sa svojim anegdotama o roditeljstvu i pogledima na roditeljstvo – i to vrlo šaljivo. Nekad je to iz perspektive roditelja, a nekad djeteta. Jedan od posljednjih govori upravo o ovoj gore spomenutoj temi.

Video počinje tako da tata kaže „Samo ću se presvući,“ te počne skidati majicu. U tom trenutku na videu crvenim slovima navedeno je kako se u tom trenutku osjeća: „feeling body confident“, odnosno u slobodnom prijevodu „osjeća se samopouzdano u svom tijelu“.

A zatim iz perspektive klinca koji se mršti promatrajući tatu kaže: „Zašto izgledaš tako? Gnjecav si. Mislio sam da samo žene imaju grudi.“

Već tu je tata poprilično zabrinut za svoj izgled i potpuno izgubljen, rukama pokušava prikriti svoje tijelo koje klinac tako kritično promatra i komentira. A on nastavlja u istom tonu, pa još i gore:  

Zašto to ima dlake?
Fuj, ne sviđa mi se.
Vrlo si blijed.
To je preveliko.
To je premalo.
Izgledaš kao pire krumpir.

Tata se pokušava braniti: „Teško mi je naći vrijeme za vježbu…“ A klinac na to poentira: „Malo mi je zlo, tata.“ Jadan tata osjeća se na kraju potpuno osramoćeno i ogoljeno, pa kaže, kao nekom trećem: „Ne gledaj me. Odvratan sam.“

No, da ovaj tata nije usamljen u ovom znamo mi, ali potvrđuju i komentari ispod videa, na koje se čak i autor vida javio i priznao da su klinci „još i gori nego što je mislio“.

Pratitelji su u komentarima napisali i svoje doživljaje, odnosno komentare koje su čuli od svoje djece:

„Ruke su ti kao plastelin“ i „Parfem ti miriši kao kad se prži čips.“

„Izgledaš dobro, ali nisi lijepa.“

„Je li tvoj trbuh tako velik zato što sam ja bio unutra tako dugo? Ali to je bilo davno.“

„Kad odrastem, nadam se da ću izgledati kao ti, mama. Veliki trbuh da se mogu zaletavati u ljude i puno dlaka po koži kao oklop.“

„Zašto je tvoj trbuh mekan kao tijesto?“

„Zašto imaš bradu na nogama?“

"Hoće li i moje noge biti tako mlohave kad budem velika?"

I tako dalje, i tako dalje. Oni stvarno znaju biti okrutni. Ili samo realistični? Sve u svemu, oprostimo im, ali nije baš da zaboravimo. Pamtimo, o, da, itekako pamtimo, još i zapišemo!

Možda te zanima... Ova mama je izdala cijeli album posvećen majčinstvu, urnebesno smiješan jer je - istinit Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.