Trudnoća Trudnica 14. svibnja 2021.

Trudničke tegobe Kristine Šalinović: Nitko mi nije rekao da ću plakati zbog svega

Foto: Instagram/kristina_salinovic
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Nitko mi nije rekao da ću se buditi milijun puta noću kako bih otišla na wc i da ću svaki dan žudjeti za vodom. Da će mi smetati sve što dodiruje moju kožu. Jesam li nešto propustila?'

Bivša manekenka Kristina Šalinović nedavno je objavila kako s partnerom Enricom Miglioratijem čeka prvo dijete. Ne skriva koliko je sretna što će se ostvariti u ulozi majke, a sada je ispričala kako se već suočava s trudničkim tegobama. 

"Sjajna kosa i blistava koža. Jedem što poželim i svaki dan drijemam. Ali nitko mi nije rekao kako ću se u isto vrijeme osjećati kao da će mi koža eksplodirati i da ću biti kao balon, da ću biti gladna cijelo vrijeme i plakati zbog svega. Nitko mi nije rekao da ću se buditi milijun puta noću kako bih otišla na wc i da ću svaki dan žudjeti za vodom. Da će mi smetati sve što dodiruje moju kožu. Jesam li nešto propustila? Koliko god me to ponekad izluđivalo, uživam u svakoj pojedinoj stvari koja je s trudnoćom došla", napisala je Kristina na Instagramu i pitala svoje pratiteljice s kakvim su se one tegobama susrele ili se susreću tijekom trudnoće.

"Tko je rekao da je to blaženo stanje, nije bio u istom blaženom stanju. Isto je i s frazom "spava kao beba", komentirala je jedna pratiteljica, a druga je dodala: "Hemeroidi, žgaravica, popucale vene..."

Kristina Šalinović je nedavno, povodom Majčinog dana otvorila dušu svojim obožavateljima i opisala težak put koji je morala proći kako bi ostala trudna.

"Nakon skoro četiri i pol godine čekanja, mogu izreći ovu rečenicu bez da se rasplačem.. Svaka igla.. Svaka tableta.. Svaka žrtva.. Definitivno je bila vrijedna!  Zato, ove godine slavim tebe (da, bas tebe!)

Tebe, koja već mjesecima, godinama prolaziš kroz hormonalne terapije. Propale inseminacije. Neoplođene IVF tretmane. Znaj da si užasno hrabra i jaka. Tebe, koja si kroz svoj put da postaneš majka izgubila svog anđela. Tebe, koja si morala izgurati cijelu trudnoću iako si znala da nećeš moći svoje dijete povesti kući sa sobom i da te sad čuva s anđelima. Tebe, koja u tišini trpiš i patiš jer znaš da nikad nećeš moći postati majka. Tebe, koja si primila i dala svu ljubav svijeta napuštenom djetetu. Tebe, koja si toliko to priželjkivala i napokon se dogodilo. Tebe, majko! U svim oblicima. Slavimo tebe i tvoju ljubav koju tako nesebično daješ".

ginekolog liječnik doktor par Možda te zanima... 10 činjenica o IVF-u o kojima nitko ne govori Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.