Roditelji 09. svibnja 2021.

Poznate mame u objavama odale počast najvažnijim osobama u životu – mamama. Jedna nas se poruka posebno dojmila...

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Snažne i inspirativne poruke poznatih mama...

Veza između majke i djeteta je posebna, jaka i neprocjenjiva. I složit ćeš se, ne može ju nadmašiti niti jedna druga veza! Ta duboka psihička i fizička veza između majke i djeteta započinje u trudnoći, a nastavlja se kroz cijeli naš život.

Majčinstvo je radost, puno srce, osmijeh preko cijelog lica i neprocjenjiva ljubav. Ali majčinstvo je i najveća borba, strepnja, strah i odricanje. Upravo danas, na Majčin dan slavimo, odajemo počast i izražavamo zahvalnost svim majkama. Ovaj poseban dan obilježava se od 20. stoljeća, svake druge nedjelje u svibnju.

Mnogi su danas odlučili počastiti svoje drage mame i bake cvijećem, čestitkama i malim znakovima pažnje, a drugi su odlučili odati počast majkama emotivnim porukama i fotografijama zajedničkih uspomena na društvenim mrežama. I poznate mame Nevena Rendeli, Marijana Batinić, Maja Šuput, Ela Dvornik i Pamela Ramljak podijelile su inspirativne fotografije i otkrile što za njih znači Majčin dan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

U moru prekrasnih poruka, jedna nam je posebna privukla pažnju; snažna poruka bivše manekenke Kristine Šalinović koja s partnerom čeka svoje prvo dijete.

"Sretan ti Majčin dan! Znam da malo ranim, al' novo pravilo, nema telefona nedjeljom!

Nakon skoro četiri i pol godine čekanja, mogu izreći ovu rečenicu bez da se rasplačem..

Svaka igla, svaka tableta, svaka žrtva je definitivno bila vrijedna.

I zato, ove godine slavim tebe. Da, baš tebe! Tebe, koja već mjesecima, godinama prolaziš kroz hormonalne terapije, propale inseminacije, ne oplođene IVF tretmane.. Znaj da si užasno hrabra i jaka!

Tebe, koja si kroz svoj put da postaneš majka izgubila svoga anđela!

Tebe, koja si morala izgurati cijelu trudnoću iako si znala da nećeš moći svoje dijete povesti kući sa sobom i da te sad čuva s anđelima!

Tebe, koja u tišini trpiš i patiš jer znaš da nikad nećeš moći postati majka!

Tebe, koja si primila i dala svu ljubav svijeta napuštenom djetetu!

Tebe, koja si toliko to priželjkivala i napokon se dogodilo!

Tebe, majko! U svim oblicima! Slavimo tebe i tvoju ljubav koju tako nesebično daješ", napisala je Kristina u svojoj poruci koje je mnogima izmamila suze.

Voditeljica Nevena Rendeli uz fotografiju sa svojim kćerima poručila je da je majčinstvo najteži, ali i najljepši posao na svijetu.

"Jer majčinstvo možda jest najteži posao na svijetu ali je i najnesebičniji i onaj u kojem nagrade dolaze u najljepšim ručicama koje život znače. Zato dišite, i pobrinite se i za sebe. A i čaša vina može pomoći. Sretan vam Majčin dan", napisala je. 

 

Možda te zanima... Znanost pokazala kako izgleda snažna veza majke i djeteta Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.