Roditelji Zanimljivosti 16. ožujka 2018.

Poznate domaće mame: Život je prekratak, ne zaboravite na sebe

Foto: Goran Berović
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Poznate mame Lana Klingor Mihić, Nevena Rendeli Vejzović i Ana Mišćević bile su gošće Ženske priče na temu 'Majčinstvo novog doba'

Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče u četvrtak, 15. ožujka 2018 ugostila je PR menadžericu Lanu Klingor Mihić te poznate TV voditeljice Nevenu Rendeli Vejzović i Anu Mišćević. Sav prihod od ulaznica, kao i svaki mjesec, doniran je Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. 

Održan je još jedan uspješan talk - show Ženska priča, kojeg već petu godinu vodi komičarka i spisateljica Marijana Perinić. Voditeljica je ugostila prave znalce iz svijeta majčinstva, prije svega PR menadžericu i poznatu "slanu kuharicu" Lanu Klingor Mihić, koja je pričala o vremenu kada je bila samohrana majka pa sve do današnjih dana kada uživa u sretnom braku s Antom Mihićem. Lana je pričala o prosječnom danu, odgoju svoje tri curice te svim izazovima roditeljstva koje usklađuje sa poslovnim obvezama. 

U zabavnom i ugodnom razgovoru sudjelovala je i poznata TV voditeljica i urednica Nevena Rendeli Vejzović koja je prošle godine rodila blizanke Mare i Leu. Iskreno, i bez imalo uljepšavanja Nevena je pričala o trudnoći, porodu, nesanici, uz napomenu da su joj ipak velika pomoć majka i suprug Mak Vejzović, s kojim dijeli sve kućanske poslove i brigu o kćerima.

Poznata novinarka i TV voditeljica Ana Mišćević je svakako pridonijela zanimljivom i edukativnom razgovoru, i to kao pravi primjer moderne obitelji novog doba. Pričala je o odnosu s bivšim partnerom Milom Stavrosom, s kojim ima sedmogodišnjeg sina. Ana je primjer kako odnos i nakon rastanka može sasvim lijepo funkcionirati, uz poseban naglasak da kod odgoja nema mjesta egu i inatu.

 | Author: Goran Berović Foto: Goran Berović

Ugodnoj atmosferi su pridonijela i mnogobrojna pitanja iz publike, na koja su gošće spremno odgovarale. Pričale su i o obiteljskim vrijednostima, odnosu sa svekrvama, neizostavnoj podršci baka servisa. Na samom kraju nisu izostale ni pozitivne poruke svim mamama u publici, uz naglasak da je život prekratak i da u roditeljstvu nikada ne zaborave na onaj mali kutak za samu sebe.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb), u utorak, 17.travnja 2018. godine u 20 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić s nekim novim te zasigurno zanimljivim gostima.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče čija sezona traje do lipnja 2018 godine.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.