Trudnoća Trudnica 25. veljače 2019.

Glumica odabrala crveni tepih Oscara za objavu trudnoće

Foto: Reuters/Pixsell
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Na crvenom tepihu često se pojavljuju slavne trudnice i ponosno pokazuju trbuhe. To je napravila i Krysten Ritter koja je ovim pojavljivanjem službeno i potvrdila svoju trudnoću

Sinoć održana dodjela Oscara, osim nominiranim filmovima i ulogama, kao i svake godine privlači pažnju i haljinama i frizurama uglednih gostiju. Ako si buduća mama i još uvijek se ne možeš priviknuti na svoju oblinu zbog koje se ne osjećaš nimalo glamurozno, neka ti fotografija najglamuroznije trudnice ove godine dokaže da glamur i trudnoća definitivno idu ruku uz ruku. 

Natalie Portman, Oscar Možda te zanima... 8 trudnih glumica na dodjeli Oscara Trudnoća

Krysten Ritter otkrila je da je trudna na crvenom tepihu Oscara, a došla u pratnji svog partnera Adama Granduciela iz rock grupe The War on Drugs

Oscarovke za koje niste znali da su trudne snimale filmove

Za dodjelu Oscara Krysten je odabrala prekrasnu usku čipkastu crvenu haljinu Reema Acra koja je naglasila njezin trbuščić. Ovo će biti njeno prvo dijete. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Surprise!!! #oscars ❤️

A post shared by Krysten Ritter (@therealkrystenritter) on

Ritter je nedavno objavila kako će se i ove godine emitirati završna sezona Netflixove Jessice Jones u kojoj je imala glavnu ulogu. Na Instagramu je objavila da je emisija otkazana prije samo nekoliko dana.

Možda te zanima... Trudna manekenka očarala na crvenom tepihu Trudnoća
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.