Trudnoća Trudnica 03. svibnja 2019.

Pokazala trbuščić: Blake i Ryan očekuju treću bebu!

Foto: INB/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Slavna mama zablistala je u žutoj haljini u kojoj se vidi izražen trudnički trbuščić, ali nije otkrila u kojem je tjednu trudnoće. A Keira Knightley još je jedna glumica koja je otkrila trudnoću na crvenom tepihu

Glumica Blake Lively očekuje treće dijete, a sretnu vijest pokazala je na premijeri filma 'Pokémon Detective Pikachu' u New Yorku na kojoj se pojavila u žutoj haljini s već prilično izraženim trudničkim trbuščićem.

 | Author: INB/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL Foto: INB/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL 31-godišnja glumica s 42-godišnjim Ryanom Reynoldsem već ima dvije kćeri, dvogodišnju Inez i četverogodišnju James, a par je često u medijima govorio da želi veliku obitelj.

ryan reynolds blake lively Možda te zanima... Poznati tata otkrio prekrasan razlog zašto je kćeri dao muško ime Roditelji

Inače, Blake je nedavno pratila svog supruga u Rovinj, u kojem je snimao film, ali tamo se nije primjećivalo da je trudna jer je nosila širu odjeću.

Osim Blake, još jedna glumica donedavno je uspješno skrivala trudnoću, a otkrila je tek na crvenom tepihu.

34-godišnja Keira Knightley pojavila se na zabavi modne kuće Chanel u pratnji supruga Jamesa Rightona, člana rock benda Klaxons i pokazala trudnički trbuščić. Par ima četverogodišnju kćer Edie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @peoplewebvip on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.