Trudnoća Trudnica 28. ožujka 2019.

Alanis Morissette čeka treće dijete u 45-oj

Foto: Instagram/alanis
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kanadska pjevačica Alanis Morissette objavila je sretnu vijest: Sa suprugom Mariom Treadwayjem, nakon sina i kćeri, čeka još jedno dijete

Kanadska pjevačica Alanis Morissette na Instagramu je objavila vijest o tomu da je treći put trudna. Trudnoću je potvrdila crnobijelom fotografijom iz studija u dnevnom boravku. Odjevena u usku crnu dolčevitu, ponosno je pokazala trbuščić. Ispod objave je samo kratko napisala “toliko novosti”.

Možda te zanima... Heidi Klum očekuje peto dijete u 46-oj? Roditelji

Pjevačica sa suprugom Mariom Souleyjem Treadwayjem, za kojega se udala u svibnju 2010. godine, ima sina Evena Imrea, rođenog u prosincu 2010. i kćer Onyx Solace, rođenu u lipnju 2016. godine. Alanis i Mario vjenčali su se 2010. godine u njihovu domu u Los Angelesu. Prije Marija bila je u ozbiljnoj vezi s Ryanom Reynoldsom.

Koliko je majčinstvo ispunjava, nikada nije krila, a čak su je mnogi javno prozivali zbog činjenice da je, u to vrijeme, trogodišnjeg sina i dalje dojila. Osim kao velika pobornica dojenja, Alanis je progovorila o teškoj postporođajnoj depresiji kroz koju je prolazila nakon rođenja oba djeteta.

Godine 2016. za biography.com kazala je kako je majčinstvo izmijenilo njezin život na puno načina koje nije očekivala.

mama beba Možda te zanima... Žene bi trebale zatrudnjeti najkasnije do 44. godine Trudnoća

Iako nije neobično zatrudnjeti u četrdesetima, to ipak nosi neke rizike. Postoji rizik od komplikacija s trudnoćom, kao što su visoki tlak i gestacijski dijabetes, koji se povećavaju nakon 35.

Morissette trenutno radi na novoj glazbi,a njezin mjuzikl iz 2018. ‘Jagged Little Pill’ od ove jeseni će igrati na Broadwayu.
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.