Trudnoća Trudnica 24. kolovoza 2015.

Saznajte sve o porodu, dojenju i njezi novorođenčeta

trudnice
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Besplatno predavanje na kojem ćete dobiti odgovore na sva pitanja o porodu, njezi novorođenčeta i dojenju, održat će se u srijedu, 26.kolovoza u 17 i 18 sati u prostorijama Mama Nove u Westgate Shopping City

Koliko porod boli? Što je to epiziotomija? Kada trebam krenuti u bolnicu? Da li roditi prirodno ili uzeti epiduralnu? Kada počinju trudovi? Beba je tu, što sada? Dojenje - neraskidiva veza majke i djeteta.

Svaka se trudnica susreće sa mnogo pitanja – od brige hoće li sve biti u redu s bebicom, kako će izdržati porod, koji je protokol oko dolaska u bolnicu, kada krenuti u bolnicu, prirodan porod ili bezbolan i još mnogo drugih važnih pitanja oko događaja koji je nesumnjivo najvažniji u životu roditelja, kada na svijet donose novi život.

Uz razne oprečne savjete koje čujete od mame, prijateljice i raznih foruma, osjećaj nesigurnosti je sve veći kao i strah prema tom izvanrednom događaju.

Upravo zato organiziramo predavanje na kojem možete dobiti odgovore na SVA pitanja o porodu, a na njih će odgovarati primalja Ljubica s 40-godišnjim iskustvom u Petrovoj bolnici koja će i održati predavanje na temu poroda, dok će na pitanja o njezi novorođenčeta i dojenju odgovarati iskusna medicinska sestra Iva s odjela Neonatologije u bolnici Sveti Duh.

Ulaz na predavanje je besplatan, a održat će se u srijedu, 26.kolovoza u 17. i 18. sati u prostorijama Mama Nove u Westgate Shopping City.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na : TEL: 01 37 92 347 ili 01 41 11 144 ili na moda@mama-nova.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.