Trudnoća Trudnica 26. siječnja 2016.

Što mislite koliko beba nosi ova prekrasna trudnica?

petorke
Foto: Erin Elizabeth Photography/Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Prekrasne fotografije Kim Tucci u 24. tjednu trudnoće, inače mame dviju djevojčica, postale su hit na Internetu, ali ne samo zbog bajkovite atmosfere nego zbog toga što ova buduća mama nosi petorke; četiri djevojčice i jednog dječaka!

26-godišnja Kim Tucci iz australskog grada Pertha očekuje petorke! Ova mama dviju djevojčica sa suprugom se odlučila na još jedno dijete i zatrudnjela je prirodnim putem, ali njihovom iznenađenju nije bilo kraja kad su saznali da nosi čak petero beba! Najprije su mislili da nosi blizance, ali ispostavilo se da će postati roditelji još četiri djevojčice i jednom dječaku.

Njene prekrasne fotografije u 24. tjednu trudnoće snimila je fotografkinja Erin Elizabeth i odmah su postale hit na društvenim mrežama i Internetu. Prelijepa trudnica Kim ima i stranicu na Facebooku Surprised by Five na kojem piše o svojoj trudnoći, a podijelila je i nekoliko zanimljvosti. Naime, po noći mora ići na WC oko 12 puta, a dnevno jede po tri obroka od čega svaki sadrži količinu kalorija koja prosječnoj osobi treba u jednom danu, tj. ona dnevno mora unijeti do 6000 kalorija.

"Ova apsolutno zapanjujuće prekrasna žena (ili da kažem boginja?) očekuje ne jednu, nego pet beba. Da, dobro ste pročitali... Pet! S dvije prelijepe kćeri (od dvije i četiri godine), Kim i njen muž odlučili su se na još jedno dijete (možda dječaka!). Dakle, možete zamisliti njihov šok kad su otkrili da očekuju malog dječaka... zajedno s još četiri djevojčice - što je jedan slučaj na 60 milijuna trudnoća. Kim ima Facebook stranicu posvećenu njenoj trudnoći (Surprised by Five) gdje možete čitati o njoj. Ovo mi je možda njen najdraži citat: "Nakon što su mi nakon prvog ultrazvuka rekli da mi mogu napraviti selekcijski postupak kojim će samo dvjema bebama biti pružena najbolja šansa za život... gledala sam postupak na Youtubeu i plakala, nikad ne bih mogla to napraviti! Jesam li bila sebična što nisam dala dvjema bebama 100-postotnu šansu za preživljavanje? Sve što znam je da ih sve već volim, i sa svakim otkucajem srca koji sam čula, više sam povezana s njima. Kim je već u trećem tromjesječju i uskoro očekuje rođenje pet zdravih beba. Ovo je fotografirano u 24. tjednu trudnoće, a ona nije mogla biti ljepša... Njena snaga sija kroz svaku fotografiju. Uistinu je prava boginja", napisala je fotografkinja uz fotografiju objavljenu na Facebook stranici Erin Elizabeth Photography.

This absolutely stunning woman (or shall I say goddess??) is expecting not one, but FIVE babies. Yes, you read that...

Posted by Erin Elizabeth Photography on 19. siječnja 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.