Trudnoća Trudnica 02. veljače 2017.

Najluđe stvari koje trudnice 'guglaju'

trudnica, laptop
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sve su se trudnice barem jednom u trudnoći zapitale neko smiješno pitanje ili se brinule oko najmanjih mogućih sitnica. I to je sasvim normalno. Pročitajte koja urnebesna pitanja su ove trudnice pitale Google

Neka od najpopularnijih smiješnih pitanja na Google tražilici su: 

"Je li mi pukao vodenjak?" 

Čovjek bi pomislio da će to biti vrlo jednostavan "da" ili "ne" odgovor; nešto za što ne bi trebali Google. Zar ne? Pogrešno. Ovo je jako često pitanje na Googleovoj tražilici.

Pročitajte iskustva mama kakav je osjećaj kad vam pukne vodenjak

"Hoće li zbog punog mjeseca dobiti trudove?!" 

Svi komentari su suvišni. 

"Lažni trudovi. Opet. I opet. I opet. Od 17. tjedna pa sve do 38. tjedna trudnoće. Kako?"

Lažni trudovi znaju se činiti zaista stvarnima. Nakon petog posjeta hitnoj službi ili nakon desetog poziva upućenog vašem ginekologu, žene se vjerojatno osjećaju kao da bi ovaj put same trebale prokužiti u čemu je stvar pa zovu Dr. Googlea...

Kako razlikovati prave od lažnih trudova?

"Mogu li jesti _______?" 

Popunite ovo prazno polje s bilo kojom mogućom namirnicom. Tuna? Račići? Maslac od kikirikija? Soja sos? Sir? Sladoled? Sezam? Zeleni čaj? Đumbir? Taj popis seže u nedogled. 

Koja je hrana opasna u trudnoći?

"Probudila sam se na leđima tijekom trudnoće. Jesam li ozlijedila svoje dijete?"

Liječnici preporučuju da spavate na boku nakon 20-og tjedna trudnoće. Ali, koliko god vi pokušavate spavati na boku, ujutro se probudite na ležima. I to je u redu. Vaša beba biti će sasvim dobro. 

Sličnu, ali detaljniju analizu podataka na popularnoj tražilici Google, proveo je i The New York Times, a ona pokazuje koje su najčešće stvari koje trudnice 'guglaju' diljem svijeta Zanimljivo je da se buduće mame najviše raspituju o tome što smiju jesti i piti, o spolnim odnosima tijekom trudnoće, gubitku kilograma te o strijama. 

No, ne brinite, drage mame. Sljedeći put kad se nađete pred računalom u kasnim noćnim satima, guglajući sve moguće i nemoguće brige, sjetite se da niste jedine! 

 7 čudnih promjena u trudnoći koje ne biste očekivali

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.