Trudnoća Trudnica 24. siječnja 2022.

Trudnica se našla na meti kritika nakon što je pokazala ravan trbuh u 7. mjesecu trudnoće

Foto: instagram / carohjelle ; Mama pokazala trbuh u 7. mjesecu trudnoće
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Trudna je već sedam mjeseci, no malo tko joj vjeruje jer joj se trbuh skoro pa ne vidi.

Trudnoća je različita za sve, a kada je riječ o trudničkim trbuščićima, i oni se jako razlikuju od trudnice do trudnice. Postoji onoliko veličina i oblika trbuha koliko postoji i trudnica. Ipak, postoje i one trudnice kojima se trbuh jedva nazire, pa su i potpuni stranci zabrinuti za njihovo zdravlje.

Za jednu je mamu njezino trudničko putovanje malo kompliciranije. Naime, Caroline je na TikTok-u je odlučila pokazati svoj trudnički trbuh koji je zaista malen, a preostalo joj je još 10 tjedana do poroda. Kako je kazala, zbog veličine trbuha susreće se s brojnim neugodnim pitanjima, iako je s njenom trudnoćom sve u potpunosti u redu.

Tvrdi da joj je trudnički trbuh toliko malen i spušten da se gotovo i ne vidi.  "Ludo je to što je moj trbuh još tako mali, a zdrava beba raste u meni", poručila je mama dežurnim kritičarima koji tvrde da uopće nije trudna.

 Osim na društvenim mrežama, redovno je i na ulici optužuju da laže da je trudna ili je napadaju da je anoreksična, te da ugrožava zdravlje svoje bebe. “Pogađaju me komentari ljudi, ali pokušava ostati smirena jer znam da sam zdrava, baš kao i moja beba”, kaže buduća mama. 

@carolinehjelle Reply to @lavandulazo can’t believe we meet little one so soon 🥰 #fyp #foryou #pregnancy #baby #momtok #tall ♬ So Hot You're Hurting My Feelings - Caroline Polachek

Video ima više od 4,3 milijuna pregleda, a pratitelji nisu mogli vjerovati koliko je Carolinin trbuh ravan. “Sada razumijem kako neki ljudi ne znaju da su trudni”, rekao je jedan zapanjeni pratitelj, a drugi se našalio: “Ovo je ono; 'Nisam znala da sam trudna dok beba nije ispala u wc-u', vrsta trudnoće.”

Neki su u komentarima željeli naglasiti da je mali trbuh sasvim normalan i da je svaka trudnoća jedinstvena. “Ako imate duži torzo, manje je vjerojatno da će se trbuh pokazati. Sve je u omjeru rebara i kukova", napisala je jedna žena. “Mnogi očito ne znaju da će svačija trudnoća biti drugačija. Pa što ako joj je trbuh sićušan. Sve što je važno je zdrava beba”, napisala je druga. 

Možda te zanima... Što se događa s bebom u trbuhu kad spavaš na leđima? Trudnoća

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.