Trudnoća Trudnica 07. listopada 2020.

Maja Šuput je trudna: 'Malo je reći da smo oboje u 7. nebu'

Foto: Instagram/majasuput
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću. Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas'

Pjevačica Maja Šuput sa svojim je obožavateljima na društvenim mrežama podijelila najsretniju vijest. Pjevačica je otkrila da je trudna, a to je učinila serijom predivnih fotografija na kojoj pozira sa suprugom Nenadom Tatarinovom.

Sa suprugom Nenadom Tatarinovom čeka njihovo prvo dijete, a oduševljenje ne skriva. "Iznenađenje. Dragi moji, od svih objava i najava, imam puno veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime, u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir", napisala je Šuput u dirljivoj objavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iznenadjenjeeeee 🥳🥳🥳🥳 Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo vecu vijest od svih dosadasnjih 🤩. Ova je za nas najljepsa, najcudesnija i toliko magicna da vam ne mogu opisati nase osjecaje. Naime u nasu malu ali prepunu ljubavi obitelj , dolazi prinova kao najveci dar i kao karika koja je bila oduvijek zeljena i samo je jos ona nedostajala za nas svemir👨‍👩‍👦. Malo je reci da smo oboje u "7 . nebu " i da je rijec uzbudjenje doseglo novu dimenziju. Napokon je dosao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuscicu🤰... Danas slavimo 15 tjedana u nadi da ce sljedecih 25 proci ovako lijepo i sigurno za nas . Wish us luck 🤞

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Ona i suprug Nenad Tatarinov su u sedmom nebu i kako je rekla, uzbuđeni su zbog prinove.

""Malo je reći da smo oboje u "7 . nebu" i da je riječ uzbuđenje doseglo novu dimenziju.Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću. Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Poželite nam sreću", napisala je Maja na društvenim mrežama. 

Maja i Nenad prije mjesec i pol proslavili su treću godišnjicu veze, a upoznali su se još 2015., a vjenčali su se nakon godinu i pol veze u Istri.

par trudnoća Možda te zanima... 3 najčešća razloga zašto žene čekaju na objavu trudnoće Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.