Trudnoća Porođaj 01. siječnja 2019.

Janica Kostelić postala majka malenog dječaka

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Četiri dana prije svog rođendana, Janica Kostelić dobila je najljepši rođendanski poklon - rodila je svoje prvo dijete, sina Oskara

Naša bivša skijašica Janica Kostelić u novu godinu ušla je s najljepšim vijestima, postala je majka! 36-godišnja Janica rodila je sina Oskara, a kako prenosi Story, bivša sportašica rodila je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici carskim rezom.

Možda te zanima... Baby boom: Koje sve poznate Hrvatice očekuju prinovu? Trudnoća

Budući da Janica za četiri dana slavi rođendan, ove godine dobila je najljepši rođendanski poklon! Njezin brat Ivica Kostelić za 24sata potvrdio je sretnu vijest i otkrio kako je sve prošlo dobro.

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL Foto: Matija Habljak/PIXSELL Da se Janica u trudnoći osjećala odlično, dokazuje i činjenica da je do samoga kraja obavljala svoju dužnost kao državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport.

"Iako je s trudnoćom sve u najboljem redu, ipak ću morati raditi malo lakšim tempom. Naravno, ostajem na svojoj funkciji državne tajnice, a poslove ću i dalje obavljati onoliko koliko mi to nove okolnosti budu dopuštale. No sigurna sam da ću uspjeti uskladiti privatne i poslovne obveze", rekla je nedavno za Story.

Čestitamo novoj mami!

Možda te zanima... 11 slatkih fotki slavnih beba rođenih u 2018. godini Beba

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.