Trudnoća Porođaj 09. travnja 2020.

Zadivljujuća fotografija bebe rođene u vodenjaku!

Foto: Instagram/dentonbirthphotography
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Beba rođena u amnionskoj vrećici rijetka je pojava - događa se jednom u 80.000 rođenja. Savršena fotografija takvog poroda još je rjeđa, ali upravo ćeš je vidjeti

Većina roditelja mjesecima prije rođenja djeteta zamišljala što njihova beba radi u maternici, pokušavajući zamisliti realnu sliku pored one dvodimenzionalne crno bijele slike s ultrazvuka. Zahvaljujući teksaškoj fotografkinji Casandri Hawkins - roditelji diljem svijeta sada zaista mogu zamisliti kako je izgledao svijet njihove bebe između slike s ultrazvuka i prvog daha. 

Teksaška fotografkinja Casandra Hawkins fotografirala je rođenje blizanaca koje je samo po sebi jedinstveno, ali ovaj porod definitivno nikada neće zaboraviti. 

video Možda te zanima... Zadivljujuće: Beba rođena u vodenjaku prvi put udahne zrak! Trudnoća

"Mami je već počeo porod kada sam stigla", ispričala je fotografkinja. "Neko kratko vrijeme bila je u vodi, ali joj je postalo neudobno pa je odlučila porod završiti na krevetu. Nakon 30 minuta tiskanja, odjednom je beba A iskliznula van i to u svojoj amnionskoj vrećici."

Slika koju je Casandra snimila apsolutno je zapanjujuća, ostavlja nas bez daha. Koja nevjerojatna fotografija!

"Dok mama tiska, babice obično govore evo vidim glavicu... ali ovdje je sve izašlo odjednom!", priča Casandra i dodaje kako je njezina sestra - beba B rođena točno nakon 15 minuta, "obje zdrave i savršene".

I dok se većina beba rodi bez svoje amnionske vrećice, ova beba došla je na svijet pripodnim, još uvijek začahurena u svojoj. 

Za bebe rođene u netaknutoj amnionskoj vrećici govori se da su rođene 'En Caul' porodom i takvi porođaji su jako rijetki - događaju se u jednom od 80 000 rođenja, a kada vidimo ovakve nevjerojatne snimke, ne preostaje nam ništa drugo nego diviti se čudu života.

Možda te zanima... Pogledaj 9 rijetkih i čudesnih fotografija beba rođenih u vodenjaku Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.