Trudnoća Porođaj 07. lipnja 2016.

Neprocjenjivo: Mamino iznenađenje kad sazna da je rodila dječaka

instagram
Foto: Instagram/jlo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Koto Nakamura i njen muž očekivali su curicu. Australski par izabrao je ime Hinata, dobili su već poklone u ružičastoj boji tjednima prije porođaja. Koto je išla u bolnicu uzbuđena što će uskoro dobiti djevojčicu. No, to se nije dogodilo

Tijekom porođaja babica je ispričala svoje iskustvo, kako su jednom paru na čijem je porođaju prisustvovala, nakon ultrazvuka rekli da je njihova beba jednog spola, a na porođaju ih je iznenadio drugi spol. “Svi smo se smijali i pokušavali zamisliti kako se majka osjećala - nismo znali da će se to uskoro dogoditi i Koto", ispričala je fotografkinja Jessica Jackson za TODAY Parents.

Kada se sa sigurnošću može znati spol djeteta?

Fotografkinja snima porođaje četiri godine, ali kaže da nikad nije vidjela tako iznenađujući trenutak u rađaoni. Ulovila je mamin pogled krajnjeg iznenađenja kad je saznala da je beba dječak. "Mislila sam da se svi šale. Nisam znala što reći i nisam im vjerovala dok nisam vidjela njegov donji dio. Bila sam u šoku par sekundi, a onda nije bilo važno je li djevojčica ili dječak", ispričala je Kato Nakamura kojoj je ovo prvo dijete.

'Očekivali smo curicu, a na porodu nas je iznenadio još jedan dječak'

Mlada australska majka i njen suprug Sina Niakansafy odlučili su nazvati svog dječaka japanskim imenom Taiga, čije je značenje "velik i milostiv"

Zabavni načini da saznate spol djeteta bez ultrazvuka

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.