Trudnoća Planiranje trudnoće 02. svibnja 2023.

Mama otkrila kolika je savršena razlika u godinama između djece, drugi roditelji se složili

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mnogi roditelji pri planiranju obitelji razmišljaju o razlici u godinama među djecom i pitaju se koja je idealna. Mama Kaitlin Kilmer tvrdi da je shvatila koja je to brojka.

Stručnjakinja za malu djecu, i majka dvoje djece, Kaitlin Kilmer, otkrila je idealnu razliku u dobi djece, objašnjavajući zašto upravo to rezultira manjim stresom za zaposlene roditelje. Kako kaže, dvoje djece ispod dvije godine, u isto vrijeme, jednostavno ne bi bilo za nju, a sada je dala svoje "nepopularno mišljenje" o tome što smatra najboljim mogućim jazom, piše Mirror.

Mislim da je razlika od četiri godine idealna i svaki put bih je odabrala, rekla je u videu koji je objavila na TikToku.

Najveće prednosti i mane velike dobne razlike između djece

Pojasnila je da je tolika razlika među njenom djecom iako to nije planirala. Naime, prije nego što je rodila drugo dijete, doživjela je tri spontana pobačaja. Danas shvaća kako je razlika među njenom djecom tolika da i dalje mogu zajedno proživljavati djetinjstvo, ali nije toliko velika da je ona neprestano pod stresom.

“Na primjer, upravo sam stavljala svoje 16-mjesečno dijete na spavanje. Legla sam kraj njega i zaspala. Probudila sam se i nisam paničarila što je moja petogodišnjakinja za to vrijeme radila. Ima pet godina i može se sama igrati sat i po”, pojasnila je.

@kaitlinklimmer 2 under 2 just aint for me #agegap #2under2 #bestagegap #momlife #unpopularopinion ♬ original sound - Kaitlin [Baby Sleep]

Brojni su roditelji shvatili što Kaitlin želi reći, a mnogi su i podijelili slična pozitivna iskustva o četverogodišnjoj razlici u dobi djece. Jedna je osoba komentirala: "Ovo je i moja točna situacija!! Nevjerojatno je, i bila sam toliko tjeskobna da 'propuštam' nešto, ali ne. Dvoje djece ispod dvije godine je jednostavno ludo i također nije za mene." 

“Da! Među mojom djecom su četiri godine razlike i savršeno nam je, “Slažem se, moja starija nije ljubomorna na pažnju koju dobiva beba”, “Razlika među mojim sinovima je četiri godine i nevjerojatno su bliski”, “Htjela sam dvije godine razlike i ne bih to nikome preporučila”, neki su od brojnih komentara.

Možda te zanima... Stručnjaci otkrili idealan razmak između dobi djece Trudnoća

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.