Roditelji 19. prosinca 2022.

Sve promjene koje možete očekivati s dolaskom drugog djeteta

Foto: Pexels / Pavel Danilyuk

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Zbog proširenja obitelji razmišljate o renovaciji svog doma ili čak o kupovini većeg stana ili kuće? Potrebna vam je još jedna soba za dijete? Mnogi roditelji susreću se s ovim izazovima prilikom planiranja drugog ili trećeg djeteta.

U današnjoj užurbanoj i stresnoj svakodnevici, mnogi roditelji imaju beskrajne brige oko budućnosti, a nerijetko se pitaju koji broj djece je idealan i hoće li im moći osigurati bezbrižno djetinjstvo i udoban život.

Želite urediti dom, a nemate dovoljno sredstava?

Ako i Vas brine da li je planiranje bebe u ovom trenutku mudra financijska odluka za Vašu obitelj, svakako trebate uzeti u obzir nekoliko faktora i pažljivo razmisliti. Ako ste u mogućnosti biti s djetetom barem dvije godine ili imate pomoć oko djece i nećete trebati plaćati jaslice, vrtić ili dadilju, financije možda i nisu tako veliki problem. Također, ako imate starije dijete za koje ste već kupili krevetić, kolica, autosjedalicu i odjeću, to također olakšava odluku.

Ali, što ako živite u malom stanu, nedostaje vam dodatna soba, potrebne su određene adaptacije i radovi ili biste željeli preseliti u veći stan, obnoviti obiteljsku kuću, a nemate dovoljno ušteđevine? Donosimo vam savjete i informacije koje mogu pomoći svima koji uskoro planiraju povećanje obitelji.

 | Author: Guliver Foto: Guliver

Kako do kredita s niskom i fiksnom kamatnom stopom?

Wüstenrot stambena štedionica se kroz 25 godina rada u Hrvatskoj uspješno pozicionirala kao specijalist za rješavanje stambenih problema građana Hrvatske. 

 | Author: Shutterstock Foto: Shutterstock ; Koliko košta imati dijete u Hrvatskoj?

Prednosti Wüstenrot stambenog kredita su brojne, od brze realizacije stambenog kredita, fiksne kamatne stope na cijelo vrijeme trajanja kredita, mogućnosti prijevremene otplate kredita bez naknada i bez interkalarne kamate. Jedna velika prednost stambenog kredita u Wüstenrotu je ta što se kroz jedan kredit može realizirati više namjena kredita (npr. kupnja i opremanje ili adaptacija, uređenje i opremanje). Svakom klijentu pristupa se individualno što je također jedna velika prednost. Već nekoliko godina financiraju i kupnju nekretnine u Hrvatskoj osobama zaposlenima u inozemstvu.

Za koje namjene možete koristiti kredit u Wüstenrot stambenoj štedionici?

  • za kupnju i komunalno uređenje građevinskog zemljišta
  • za kupnju obiteljskih kuća i stanova
  • za adaptaciju i uređenje obiteljskih kuća i stanova
  • za izgradnju i dovršenje obiteljskih kuća i stanova
  • za opremanje obiteljskih kuća i stanova
  • za otplatu stambenih kredita drugih banaka registriranih u Republici Hrvatskoj

Svojom ponudom Wüstenrot stambena štedionica jamči mirnu i sigurnu budućnost za sve roditelje koji planiraju povećanje obitelji, opremanje stana, uređenje zemljišta ili kupnju obiteljske kuće i stana. Ako želite sigurnost i stabilnost odaberite Wüstenrot kredite! Saznaj više!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.