Trudnoća Planiranje trudnoće 13. studenoga 2017.

Almagea nagrade dijeli, uspješno planiranje obitelji vam želi

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U tijeku je nagradna igra za sve kupce Almagea® PRENATAL OMEGA3+ dodataka prehrani s bogatim fondom nagrada

Iako često zaboravljamo na njenu važnost, obitelj je naš temelj i naše utočište. Od obitelji u svakom trenutku očekujemo podršku, ljubav i iskrenost koje su nam potrebne. Osjećaj pripadnosti i sigurnosti, razumijevanje i pažnja, samo su mali dio razloga zašto je obitelj nezamjenjiva i dragocjena. Uspješno planiranje obitelji podrazumijeva odgovornost i otvorenu komunikaciju.

Dolazak novog života na svijet nezaboravan je trenutak u životu majke i oca, ali njemu prethodi vrlo zahtjevno razdoblje, naročito za tijelo buduće majke. Poznato je da je trudnoća jedno od nutritivno najzahtjevnijih razdoblja u životu žene. 

Kako bi period uspješnog planiranja obitelji protekao što ugodnije i opuštenije za buduće roditelje, Almagea je pokrenula veliku nagradnu igru pod nazivom „Almagea nagrade dijeli, uspješno planiranje obitelji Vam želi!“. Samo u odabranim ljekarnama s istaknutim vizualom nagradne igre* u razdoblju od 13.11.2017. do 13.12.2017. svaki kupac Almagea® PRENATAL OMEGA3+ dodataka prehrani za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje, ima mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri s bogatim fondom nagrada koje će zasigurno biti dobrodošla pomoć novim ili proširenim obiteljima.

 | Author: Promo Foto: Promo Fond nagradne igre čine: 1 x 3.000,00 kn na potrošačkoj kartici za Vas i Vašu bebu, 2 x 1.500,00 kn poklon kartica za opremanje dječje sobe u IKEA trgovinama, 5 x 500,00 kn darovni bon u Baby Center trgovinama, 8 x 300,00 kn darovna kartica u Müller  trgovinama i 24 x Almagea® PRENATAL OMEGA3+ proizvoda.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri kupci Almagea® PRENATAL OMEGA3+ dodatka prehrani trebaju se prijaviti samo slanjem SMS poruke i broj 60221 uz sadržaj: ALMAGEA, broj računa, ime i prezime sudionika, adresa stanovanja (ulica, mjesto i poštanski broj) sudionika.

Što je Almagea® PRENATAL OMEGA 3+?

Od prvih dana trudnoće pa sve do poroda, uravnotežena i raznolika prehrana od ključne je važnosti za rast i razvoj djeteta. Almagea® PRENATAL OMEGA3+ preporuča se kao pomoć pri zadovoljenju povećanih potreba za nutrijentima tijekom trudnoće i dojenja. Riječ je o kompleksu vitamina i minerala obogaćenom omega-3 masnim kiselinama (DHA i EPA), folnom kiselinom, vitaminom B12, vitaminom B6, vitaminom D, željezom, magnezijem i jodom. Proizvod dolazi u inovativnoj Licaps® DuoCap™ kapsuli, pri čemu unutarnja, manja kapsula sadrži vitamine i minerale, dok se omega-3 masne kiseline nalaze u vanjskoj, većoj kapsuli.

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ kapsule ne sadrži otapala, konzervanse, gluten, laktozu, škrob, plastifikatore, alergene ni GMO sastojke. Način primjene: 2 puta dnevno po jedna kapsula, uz obroke Upozorenje: Ne preporuča se osobama alergičnima na ribu i morske plodove.

*Više informacija o ljekarnama u kojima se provodi nagradna igra i pravilima sudjelovanja u nagradnoj igri „Almagea nagrade dijeli, uspješno planiranje obitelji Vam želi!“ potražite na www.almagea.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.