Trudnoća 27. prosinca 2022.

Kako zapravo izgleda hitni carski rez: Pogledaj u videu tate koji je sve snimio

Foto: Screenshot/TikTok
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mnoge buduće mame zanima kako zapravo izgleda porođaj, ali i kako to izgleda hitni carski rez. Iako sve ide kako treba, nikad ne znaš hoćeš li i ti morati iskusiti takvo nešto.

Kako zapravo izgleda hitni carski rez? To se često pitaju mnoge žene, a posebno trudnice. U Hrvatskoj gotovo da nije moguće uopće prisustvovati hitnom carskom rezu, pa će zasigurno mnoge zaintrigirati video koji je snimio tata Aaron Murphy dok je njegova supruga na hitnom carskom rezu, a on u rađaonici. Hitni carski rez se izvodi u slučaju komplikacija.

Možda te zanima... Mame priznaju što bi voljele da su znale o carskom rezu Trudnoća

Nakon što je beba prestala rasti već mjesec dana ranije, mama Carolina je najednom primijetila da više ne osjeća bebine pokrete, pa je morala na hitni carski rez. Dok bi kod nas tata čekao kraj ovog zahvata iza zatvorenih vrata, tata Aaron dobio je priliku prisustvovati i ovakvom porođaju svoje malene Sisi. Ona je rođena kao vrlo sitna, pa je neko vrijeme morala provesti u inkubatoru, ali je sve, srećom, prošlo u redu.

@murphslife

We just had our baby ❤️🙏🏻

♬ In The Forest (Acoustic Indie No Copyright) - Instrumental - Lesfm & Olexy

Tata Aaron je sve vrijeme snimanja bio iznenađujuće smiren i pribran, što nismo baš uvijek navikli gledati. Ne mislimo da su svi očevi skloni padanju u nesvijest, ali statistika ipak govori drukčije, bez uvrede.  

Tata dobrotvor

Inače, Aaron Murphy na svom TikTik profilu Murphslife, na kojem ima više od 140 milijuna pratitelja, ne objavljuje ovakve videe, nego je tematika potpuno drukčija. Naime, nakon što se zbog anksioznosti u ranim tridesetim godinama najprije odao alkoholu, Aaron je odlučio usmjeriti svoj život u potpuno drugom smjeru. Tijekom putovanja Sjevernom Amerikom spontano je počeo pomagati lokalnom siromašnom stanovništvu.

Kako je svoje dogodovštine pratio na svom TikTok profilu, ljudi su spontano odlučili pomagati mu novčano. Tako se njegov profil polako pretvorio u zakladu nazvanu Murphslife, kojoj se može pomoći donacijama. Te donacije koriste se za izravnu pomoć stanovnicima Južne Amerike – izgradnju kuća, ispunjavanje želja, pomoć do pronalaska posla, nabavku kreveta za bolesnike…

A ti videi natjerat će ti suze na oči, vjeruj nam. No, dobro dođu kao podsjetnik koliko nam je zapravo dobro i kad mislimo da nije…

Možda te zanima... Iz prve ruke: Kakav je osjećaj imati inducirani porod? Trudnoća Možda te zanima... Carski rez: 8 iznenađujućih stvari koje ti nitko nije rekao prije ulaska u operacijsku salu Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.