Trudnoća Beba u trbuhu 26. siječnja 2023.

Ova umjetnica crno-bijele slike ultrazvuka pretvara u šarena umjetnička djela

Foto: Instagram/quaintbabyart
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Umjetnica Laura Steerman pretvara snimke s ultrazvuka u šarene portrete koji slave i odaju počast trudnoći

Za mnoge buduće roditelje, snimka ultrazvuka je samo rutinski pregled, ali za neke - vidjeti svoje dijete po prvi put može doći s emocionalnom pozadinom. Nakon što je sama iskusila strahove u trudnoći, umjetnica Laura Steerman počela je pretvarati svoje snimke s ultrazvuka u nevjerojatna umjetnička djela. Sada su njezine slike naišle na veliku potražnju jer mnogo ljudi pronalazi utjehu, ali i radost u njezinim prekrasnim i veličanstvenim djelima. 

Laura, koja je majka troje djece, objasnila je kako su na nju slike imale terapeutski učinak dok je prolazila kroz kompliciranu trudnoću punu strahova: "Imala sam dosta kompliciranu trudnoću i nisam uopće osjećala bebine pokrete. Zbog toga sam osjećala kako crno bijele mutne snimke ultrazvuka jednostavno nisu dovoljne i počela sam ih slikati. Počelo je kao jedan hobi, a pretvorilo se u maleni posao nakon što su prijatelji kojima sam naslikala snimke podijelili slike na društvenim mrežama."

 

Možda te zanima... Čudesne stvari koje radi beba u maternici Trudnoća

Laura govori kako je najljepši dio posla upoznavanje klijenata i njihovih nevjerojatnih priča. "Ne samo da je cijeli proces slikanja za mene vrlo zabavan već se radi o emocionalnim slikama beba u trbuhu. Moj omiljeni dio tog procesa je povezivanje s klijentima i slušanje njihovih nevjerojatnih priča jer nijedno iskustvo i nijedna beba nisu isti."

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.