04. svibnja 2015.

Što je sve potrebno povezati da bismo bile istinski zdrave?

pletentopija jadranka boban pejić
Foto: Maja Danica Pečanić
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Planetopija srijedom u Makronovi vas poziva na inspirativno predavanje Jadranke Boban Pejić. Predavanje je namijenjeno ženama svih dobi, kao i muškarcima koji žele razumjeti i voljeti žene pored kojih žive

O zdravlju općenito, a onda i o ženskom zdravlju, danas se govori možda više nego ikad prije, ali informacije kojima smo preplavljeni nerijetko se mijenjaju prema diktatu raznih trendova, ostavljajući nas zbunjenima i neodlučnima. Iako se to često zaboravlja, zdravlje je daleko više od izostanka bolesti. Ono je osjećaj dobrostanja i odražava se u kvaliteti sna jednako kao u kvaliteti misli. Ono je rezultat komunikacije koju imamo s drugima, kao i poznavanju i izražavanju vlastitih potreba, ali i granica. Zdravlje je rezultat brižnosti kojom pristupamo obrocima, kao i brizi kojom osluškujemo tijelo. 

Jadranka Boban Pejić naša je najpoznatija zagovornica holističkog pristupa zdravlju s posebnim naglaskom na zdravlje žena i djece te je autorica koncepta Cjelovito zdravlje žene. Pozivamo vas na njezino inspirativno, poučno i korisno predavanje u srijedu, 6.5. u 19 sati u sklopu Planetopijinih srijeda. 

"Cjelovit pristup zdravlju, a time i pristup svim razinama našeg postojanja, i briga o sebi dovode do osjećaja potpunog zadovoljstva samom sobom. Brinući se o sebi na cjelovit način postajemo zdrave, duboko svjesne i sigurne u ono što jesmo, u ljepotu koja se manje provjerava u ogledalu a više osjeća duboko u sebi", kaže Jadranka Boban Pejić

Saznajte kako funkcionira naše tijelo i kako povezanost emotivnog, fizičkog i duhovnog tijela stvara cjelovitost i ispunjeno, zdravo življenje. Ulaznica za predavanje je 20 kn te je ujedno i vaučer za popust pri kupnji knjiga na predavanju ili u knjižari Planetopija, Ilica 72. Ulaznice možete kupiti u knjižari ili u Makronovi prije predavanja.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.