Školarci Zdravlje osnovnoškolca 08. studenoga 2016.

Dirljiva fotografija pokazuje snagu djevojčice u borbi s opakom bolesti

fb
Foto: Facebook/Andrew Brown
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Hayley ima sedam godina i boris se s tumorom koji je već utjecao na jedno oko, ali i mozak pa je počela primati kemoterapiju dva dana nakon dijagnoze. Počela joj je otpadati kosa, a nakon nje trepavice. Ostala je samo jedna koja ne želi ispasti ni predati se - kao ni Hayley

Tata Andrew Brown postavio je na svoj Facebook profil fotografiju koja je u isto vrijeme tužna, koliko i jaka. Pokazuje lice njegove sedmogodišnje kćeri Hayley koja ima rak

U lipnju ove godine liječnici bolnice u Australiji dijagnosticirali su joj rabdomiosarkom nakon što su otkrili meko tkivo tumora na poleđini nosa koji je ispunjavao nosni prolaz. Tumor je već utjecao na jedno oko, ali i mozak pa je Hayley počela primati kemoterapiju dva dana nakon dijagnoze. 

"Tumor je počeo vršiti pritisak na dno mozga pa su liječnici htjeli djelovati brzo i jako", rekao je Andrew za The Huffington Post. Zbog kemoterapije Hayley je počela gubiti kosu dok je bila u bolnici. Izgubila je i sve trepavice - osim jedne.

Tata je fotografirao tu jednu jednu trepavicu koja se i dalje drži i već nekoliko tjedana odbija pasti

Rekao je da je ta jedna trepavica podsjetnik na ono što su prošli. "Bio je to pomalo srcedrapajući trenutak kad smo shvatili da su sve trepavice pale, ali smo zatim primijetili jednu koja je ostala kao podsjetnik", rekao je tata. 

Kad je upitan što je Hayley rekla o fotografiji koja je postala viralna i potaknula toliko reakcija, Andrew je rekao za The Huffington Post da, na žalost, zbog liječenja nije uspjela puno razmišljati o njoj. "Pokušao sam joj reći, ali ima težak tjedan."

Hayley je mali borac, kao i njena trepavica koja se ne da.

That one last eyelash has been hanging on, on it's own, for a few weeks now.

Posted by Andrew Brown on Sunday, 30 October 2016

I remember on more than one occasion being able to kiss a knee or elbow, etc and watch the tears and ouch stop.

Posted by Andrew Brown on Tuesday, 26 July 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.