Roditelji 26. listopada 2023.

Dječak se ne slaže s maminim izborom - pitao mamu 'Zašto ti je on muž?'

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Postoje razdoblja u odrastanju kad svako dijete pomisli da mu roditelj nije uopće cool. Nekad su nam dosadni, nekad naporni, nekad ih jednostavno ne razumijemo. Tako je i jedan dječak mami postavio iskreno pitanje…

Nekad nam naša djeca kažu sve bez ijedne dlake na jeziku. Nekad? dobro, gotovo uvijek. Što na umu, to na drumu, iskreno i bez cenzure. Zapravo, dobro je što ih taj poriv nekako prođe tamo negdje u pubertetu, jer vjerojatno je za sve bolje da ne znamo točno što pubertetlije misle o nama kao roditeljima.

Možda te zanima... 50 stvari koje možeš raditi s djecom dok su mala i još uvijek misle da si cool Vrtić

No, dok su još ipak mali, njihove riječi su tako iskrene da nekad malo i zapeku… Nekad te uvrijede, nekad su hladni kao led, nekad otrovni. A nekad su jednostavno šaljivi, ali na jedan način koji ipak malo pikne tamo gdje ne treba… Takvu je opasku imao i Noah Waters, pa nasmijao svoju obitelj, ali i milijune drugih ljudi na internetu otkako je video njegove mame postao viralan.

Mama Amanda snimala je sina kako radi zadaću iz matematike. Njezin suprug, Noin tata, uđe u sobu kako bi mami „podnio izvještaj“ o drugoj djeci i odlasku na spavanje. „Pročitao sam knjigu Jaxu, igra počinje,“ napominje tata prije nego što izađe iz sobe kako bi imao malo vremena za sebe.

U trenutku kad je već bio na izlasku iz sobe, počeo je ispuštati neke neobične zvukove i raditi neobične, šašave pokrete rukama, vjerojatno nešto iz neke igrice ili filma. Kad smo odrasli, to nam sve u danim okolnostima djeluje šašavo, luckasto, znamo da je na kraju dana na izmaku snaga i samo čeka vrijeme da se opusti pa opravdavamo sve. Iz dječjeg kuta to, čini se, izgleda potpuno drukčije. Mama se nastavlja hihotati a kamerom snimi Nou, koji izgleda potpuno zaprepašteno.

"Zašto ga imaš za muža?" pita Noah.

"Nemam pojma. Zašto ga ti imaš za oca?" uzvraća mama.

"Nisam ja kriv," poentira Noah.

"Misliš da je cool?" - pita Amanda.

"Pa, općenito, ne", odgovara Noah. "Ali kada to učini, zbog tog nije cool."

"Radite li to u školi?" pita ga mama kroz smijeh.

“Ne, definitivno ne!” kategorički odgovara Noah. „Ne idemo po školi radeći…“ nakon čega počne oponašati tatu.

@casey_and_amanda #explore #1mincomedy #comedy #kidsbelike #kidhumor #foryoupage #tiktok4fun #fyp #famikytok ♬ original sound - WatersFAM

Video je postao viralan, skupivši skoro 8 milijuna pregleda, a tisuće TikTok korisnika komentirali su video, pljeskali dječakovoj iskrenosti i bili potpuno iskreni.

"Noah kao da kaže 'Nisam ga odabrao, ali ti sigurno jesi'", napisala je jedna korisnica.

Druga je rekla: "Stvarno se pita gdje ste našli tog čovjeka haha."

“Mladi gospodin je rekao da on nije imao izbora, ali ti jesi”, smijala se jedna mama.

Jedan je korisnik napisao: "Još nemam djece, ali se nadam da će moja biti ovakva."

Možda te zanima... Princeza Diana nosila je bombericu kluba Eagles – da bi njezini sinovi mislili da je cool Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.