Školarci Slobodne aktivnosti 12. lipnja 2016.

'Ti i Ja - znanstvenika dva' novi je ljetni kamp za djecu

Ti i ja kamp
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Ti i Ja – znanstvenika dva' ljetni je edukativno-zabavno-znanstveni kamp za djecu od 5 do 12 godina gdje će se uz šarolike teme i program omogućiti svakom sudioniku da pronađe kutak za sebe

“Ti i Ja – znanstvenika dva” ljetni je edukativno-zabavno-znanstveni kamp za djecu od 5 do 12 godina gdje će se uz šarolike teme i program omogućiti svakom sudioniku da pronađe kutak za sebe. Kroz šestodnevni kamp djeca će sudjelovati u brojnim aktivnostima gdje će se uz šarolike teme i bogat program omogućiti svakom djetetu da u sebi probudi malog znanstvenika, pjevača, plesača, glumca ili sportaša.

Ovim kampom djeci se želi osigurati kvalitetno provođenje ljetnih praznika u Zagrebu te im kroz igru, interaktivno učenje i integraciju različitih predmeta omogućiti širenje vidika te otkrivanje novih područja i vještina.

Ti i ja kamp | Author: Promo Foto: Promo

Program kampa “Ti i Ja – znanstvenika dva” osmišljen je u korist djece, ali kreativni je tim velikim dijelom mislio i na roditelje jer oni svoju djecu za vrijeme posla, od 9 do 17 sati, mogu prepustiti na brigu Ti i Ja – znanstvenika dva animatorima. Program kampa provode stručni animatori-odgajatelji, glumci, sportski treneri koji iza sebe imaju veliko iskustvo rada s djecom predškolske i osnovnoškolske dobi. Animatori provode individualan rad sa svakim od sudionika kampa kao i grupni rad djece za ostvarenje zajedničkog cilja.

Predstava "Ti i ja znanstvenika 2" | Author: promo Foto: promo

Kamp “Ti i Ja – znanstvenika dva” nastao je kao produkt rada na istoimenoj predstavi koja je u protekloj školskoj godini u školama i vrtićima odigrana preko 30 puta. Reakcije djece i zainteresiranost za predstavu kao i njezin sadržaj potaknula je mladi tim kreativaca, predvođen studentom glume Mirom Čabrajom, na osmišljavanje i provođenje programa ovog kampa.

U “Ti i ja – znanstvenika dva” kreće u avanturu 13.6.2016. u prostorima sportskog centra Stil 2003, Viljevski put 2, Zagreb.

Za sve detalje i pogodnosti Ljetnog kampa te prijave slobodno se obratite putem e-mail adrese znanstvenika2@gmail.com ili na broj mobitela +385 951 9935.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.