Školarci Slobodne aktivnosti 06. svibnja 2016.

Objavila sliku 7-godišnje kćeri na motociklu i izazvala burne reakcije

Dijeta na motoru
Foto: Facebook Mallory Torres
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Fotografija Mallory Torres prikazuje njezinu 7-godišnju kćer kako se vozi na motociklu s očuhom. Izazvala je puno komentara na društvenim mrežama

Mallory Torres, mama iz Texasa, objavila je fotografiju na svom Facebook profilu i razljutila mnoge roditelje diljem svijeta. Fotografija prikazuje njezinu 7-godišnju kćer kako se vozi na motociklu s očuhom. Nakon mnogih negativnih komentara Mallory je napisala odgovor i objasnila što se zapravo dogodilo.

"Ovo je moja 7-godišnja kći koja se vozi na motociklu kući nakon škole. Da, ima sedam godina i vozi se na motociklu. Zašto? Možda se mnogi od vas pitaju. Zato što ja volim svoju kćer. Tako je. Ja volim svoju kćer i ona se voli voziti na motociklu pa joj dopuštam da se vozi s mojim dečkom koji ima više od dvadeset godina iskustva. Ovo nije njezina prva vožnja i već ima dosta iskustva."

Kako postaviti autosjedalicu korak po korak

Mallory je napisala još puno toga u tekstu koji je podijeljen više od 44 tisuća puta i skupio puno komentara. 

"Da, vožnja na motociklu je opasna. Ali opasno je i dozvoliti djetetu da se bavi sportom. Može se ozlijediti. Koliko puta se vaše dijete ozlijedilo, ogrebalo ili čak slomilo kost dok se bavilo sportom? Želite znati koliko je moje dijete zadobilo ozljeda. Niti jednu." nastavila je dalje ljuta mama. 

"Neću zabraniti vožnju motociklom svom djetetu samo zato što oko nas žive ograničeni ljudi koji znaju definiciju "savršenih roditelja". Nema smisla biti živ ako ne znaš živjeti." poručila je za kraj Mallory Torres. 

Smije li se dijete voziti na prednjem sjedalu?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.