Školarci Slobodne aktivnosti 16. listopada 2017.

Hobby Art Centar Chemaco - sve na jednom mjestu za male i velike kreativce

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Hobby Art Centar Chemaco nudi široku paletu proizvoda i materijala te različite tečajeve

Hobby Art Centar Chemaco još od 1995. godine nudi široku paleta proizvoda i materijala za male i velike kreativce. Uz jednostavan i brz pristup svim hobistima nudi veliku mogućnost razvijanja kreativnih ideja. Istovremeno, putem prezentacija, radionica i tečajeva žele svima olakšati upoznavanje s raznim hobby materijalima i tehnikama. Danas su zastupnici i distributeri vodećih svjetskih proizvođača poput njemačkih tvrtki Marabu i C. Kreul (boje za hobiste), Schmidt & Bleicher (svila i svileni proizvodi), austrijske tvrtke Marianne Hobby (kompletan asortiman dekomaterijala), talijanske tvrtke TO-DO specijalizirane za kompletan program decoupage tehnike, a to je samo dio njihove ponude.

Hobby Art Centar Chemaco za sve hobiste i one koji će to tek postati nudi veliki izbor različitih tečajeva na nekoliko lokacija. Oslikavanje svile, decoupage, kumihimo tehnika - izrada nakita, izrada nakita od žice, božićne kutije - pittorico efekt, decoupage, samo su dio ponude u kojoj možete otkriti svoje talente. 

 | Author: promo Foto: promo Uz stalno školovanje suradnika i neprekidnu potrebu za kreativnim izražavanjem, postali su najveći distributer proizvoda i materijala za hobiste u Hrvatskoj. Možete ih pronaći u Zagrebu, u Ulici grada Vukovara 226, gdje na 120 m² nude sve što je potrebno za vaš hobi te u Petrinjskoj 31/1. Putem partner trgovina, prisutni su i u mnogim gradovima diljem naše zemlje.

Na web stranici Hobby Art Centar Chemaco možete pogledati njihovu ponudu, vidjeti različite tehnike i mogućnosti rada s hobby materijalima te time probuditi svoju kreativnost. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.