Školarci Škola 25. rujna 2018.

Torbake za đake: Pridružite se akciji sakupljanja školskih torbi

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

POU Korak po korak pokrenulo je akciju 'Torbake za đake', kojom će pokušati prikupiti torbe za učenike, ponajviše prvašiće, koji su ovu školsku godinu započeli bez osnovnog školskog pribora. Pridružite se i vi ovoj akciji i pomozite našim školarcima!

Mame i tate, djedovi i bake, djevojčice i dječaci - ukoliko imate školske torbe koje ste prerasli i zamijenili novima, a koje su još uvijek funkcionalne i čiste pridružite se akciji sakupljanja školskih torbi za školarce koji torbe nemaju. Ako nemate rabljenu, ali biste svejedno htjeli podržati ovu akciju, možete pokloniti novu torbu, a Pučko otvoreno učilište Korak po korak pobrinut će se da dođe na prava leđa.

U POU Korak po korak, na zamolbu nekolicine škola, pokrenuli su akciju 'Torbake za đake', kojom će pokušati prikupiti torbe za učenike, ponajviše prvašiće, koji su ovu školsku i nastavnu godinu započeli bez osnovnog školskog pribora.

Svi koji žele podržati ovu akciju mogu poslati novu ili korištenu školsku torbu na adresu: POU KORAK PO KORAK, Ilica 73, 10000 Zagreb. Dodatne informacije možete dobiti na e-mailu: korakpokorak@korakpokorak.hr, na broju telefona: 01/4854 935 ili na Facebook stranici.

Pučko otvoreno učilište Korak po korak je nevladina, neprofitna ustanova čija je osnovna djelatnost stručno usavršavanje odgojno-obrazovnih radnika od predškolskog do srednjoškolskog odgoja i obrazovanja, te prateća nakladnička djelatnost. Njihova misija je unapređenje kvalitete odgojno-obrazovnog procesa i stvaranje na dijete usmjerenih vrtića i škola u kojima je djeci i mladima omogućeno aktivno sudjelovanje u odgojno-obrazovnom procesu, slobodno i kreativno izražavanje, razvijanje kritičkog mišljenja, samostalnosti, odgovornosti i brige za bližnje i okoliš, te ostvarivanje svih potencijala u skladu s njihovim interesima i sposobnostima, u ozračju koje podržava demokratske odnose i poštuje različitosti. U promicanju vrtića i škola usmjerenih na dijete potiču partnerstvo s obiteljima i širom zajednicom.

  


  

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.