Školarci Škola 15. travnja 2019.

Pola društvo, pola priroda: Proljetni kamp za školarce

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kroz Lapo Lapo proljetni kamp (pola društvo-pola priroda) djeca će tijekom četverodnevnog programa obići dva muzeja, posjetiti zoološki vrt, planinariti na Medvednici i stvarati na likovnim radionicama pod stručnim vodstvom u prirodi i muzejima

Street art studio Lapo Lapo u suradnji s OMart, obrtom za kreativne usluge organizira i provodi proljetni kamp za djecu osnovnoškolskog uzrasta tijekom školskih praznika. Traje od utorka 23.4. do petka 26.4., a moguće je sudjelovati tijekom cijelog kampa ili dane po odabiru.

Kroz Lapo Lapo proljetni kamp (pola društvo-pola priroda) djeca će tijekom četverodnevnog programa obići dva muzeja, posjetiti zoološki vrt, planinariti na Medvednici i stvarati na likovnim radionicama pod stručnim vodstvom u prirodi i muzejima!

dijete djevojčica cvijeće Možda te zanima... Četiri proljetne i kreativne igre za djecu u prirodi Vrtić

Mozgali smo što ponuditi djeci koja su danas često pretrpana aktivnostima od kojih dobivaju osjećaj da nemaju vremena za drugo! Razmišljali smo i o tome koliko malo vremena djeca provode bez tehnologije, a ne postoji nešto što može zamijeniti istraživanje svijeta i prirode oko nas! Kako aktivnosti imaju ključnu ulogu u iskustvu i sjećanju ljudi, kroz Lapo Lapo proljetni kamp spojili smo druženje i prirodu, umjetničko izražavanje i istraživanje! Tematika kampa bavi se čudesnim biljnim i životinjskim svijetom, a tehnologiju namjeravamo koristiti u svrhu bilježena nezaboravnih zajedničkih trenutaka!“ navodi Melita Omeragić, voditeljica programa, kiparica i waldorfska pedagoginja.

Kako su tema tjedna biljke i životinje, djeca će posjetiti muzeje u kojima će saznati više o tom čudesnom svijetu. Istraživat će, promatrati, gledati dokumentarni film, slušati bajke, igrati društvene igre, kreativno se izražavati i šećer na kraju, priuštit će si i piknik na travi!

Prijave i informacije na: om.art.radionice@gmail.com

Sve informacije prati putem FB stranice Lapo Lapo i Melita Omeragić aRT.

Možda te zanima... Plitvička jezera: Karta 50 kn za odrasle, besplatno za djecu do 7 godina Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.