Školarci Škola 29. svibnja 2019.

Klikni i nauči: Interaktivne knjige za djecu o tehnologiji, znanosti, povijesti...

Foto: Školska knjiga
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Serija Klikni i nauči! interaktivne su 3D knjige Školske knjige i mozaBooka, savršen spoj tiskane knjige i digitalnih sadržaja

Voliš li knjige, ali i tehnologiju? Ovo su savršena izdanja za tebe! Serija interaktivnih 3D knjiga Školske knjige i mozaBooka (Klikni i nauči!) omogućuje čitanje o zanimljivim temama s područja tehnologije, znanosti, povijesti i arhitekture, a skeniranje kodova otvara mogućnost istraživanja i otkrivanja virtualnih prizora i svjetova. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj strukturi, ova je serija s pet edukativnih izdanja idealna za upotrebu u školi i kod kuće. 

Sažetak pet interaktivnih 3D knjiga pogledajte u listalici:

U prvoj knjizi iz serije, Životinje iz prošlosti – interaktivna 3D knjiga, upoznajte čudesne životinje koje su živjele tijekom geoloških razdoblja u dalekoj prošlosti te neke od sasvim neobičnih životinja koje žive i dandanas! 

Uzbudljiva poglavlja knjige Ljudsko tijelo – interaktivna 3D knjiga dočarat će vam složeni nevidljivi svijet organa i organskih sustava, mozga, stanica i kromosoma te pomoći da istražite glavne organske sustave u ljudskom tijelu. 

dijete knjiga čitanje Možda te zanima... Kako dijete uz internet može zavoljeti lektiru? Školarci

Istražujući knjigu Dosegnuti zvijezde – interaktivna 3D knjiga (dostupna od 27. svibnja) otkrijte razliku između planeta na kojemu živite i ostalih planeta Sunčeva sustava. Doznajte gdje su sve znanstvenici tražili dokaze o postojanju života i jesu li ih pronašli. Postoji li planet u svemiru na koji bismo se mogli preseliti ako uvjeti na Zemlji više ne bi bili povoljni za život?

 | Author: Školska knjiga Foto: Školska knjiga

Proučavajući San o letenju – interaktivnu 3D knjigu (dostupnu od 10. lipnja) uronite u čudesnu povijest zrakoplovstva i saznajte kako lete avioni! Pilotirajte zračnim brodovima, jedrilicama, cepelinima, suvremenim putničkim zrakoplovima i helikopterima te otputujte čak u svemir!

Ilustrirana pustolovina pod nazivom Čudesna arhitektura – interaktivna 3D knjiga (dostupna od 24. lipnja) vodi nas tisućama godina unatrag, u doba nastanka Stonehengea i drevnih civilizacija Egipta i Babilona, ali nas upoznaje i s arhitektonskim ostvarenjima suvremenog doba od kojih zastaje dah.

Interaktivne 3D knjige mogu se pronaći na kioscima te u knjižarama ili internetskoj prodavaonici Školske knjige po cijeni od 49 kn. Neka pustolovina započne!

Možda te zanima... Zabavni pokusi za djecu sa stvarima koje već imate u kući Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.