Školarci 29. svibnja 2023.

Harper Beckham luda je za šminkom i prava profesionalka, ali – samo kod kuće

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ne kaže se uzalud da jabuka ne pada daleko od stabla, niti se uzalud tvrdi da važi pravilo kakva mama, takva kći. Harper Beckham, kći Victorije Beckham, je pravi dokaz za to.

Svaka djevojčica, ili gotovo svaka, voli šminku i u nekom trenutku voli isprobati sve ono što mama ima u kupaonici, sve ono čime se mama uljepšava i „crta po licu“. A onda te djevojčice odrastu. I počnu se stvarno šminkati. Neke se tek malo našminkaju iz zabave, a druge za šminkom polude. Jedan od ključnih faktora koji odlučuje o tom kojim će putem krenuti tvoja kći si – ti. Dobro, i ono što vide na ekranima.

Možda te zanima... Kada je pravo vrijeme da se djevojčice počnu šminkati? Evo što kaže psihologinja Roditelji

No, Harper Beckham imala je vrlo profinjen i specifičan uzor. Svoju mamu, koja je poznata po svom izgledu i činjenici da je uvijek besprijekorno dotjerana. Štoviše, čak je 2019. godine izdala svoju liniju šminke. Njenim je stopama definitivno krenula i njena kći Harper.

Iako ima samo 11 godina, Harper je već sad prava stručnjakinja za šminkanje. No, ne onako kako bismo očekivali od jedne djevojčice koja još nije ni tinejdžerica. Njezina je mama Victoria u intervjuu za The Times izjavila da je Harper toliko dobra u šminkanju da se zna potpuno samostalno savršeno našminkati.

Victoria kaže da kad joj treba neka posebna šminka i kad mora odabrati nešto specifično, onda vodi Harper sa sobom da joj pomogne birati. Osim tog, Harper to uistinu voli, pa kad dobije neku jako dobru ocjenu u školi, mama ju povede u posebnu kupovinu šminke.

„Ako dobije dobru ocjenu, povedem je u Space NK (britanska trgovina kozmetike) i to joj je najdraža nagrada,“ izjavila je Victoria u intervjuu. No, Victoria je tada pojasnila da Harper nema odobrenje izaći iz kuće našminkana, te da će to vrijeme tek doći, kad još malo odraste.

„Jako joj dobro ide šminkanje, i to na vrlo prirodan način. Može našminkati cijelo lice i konturirati lice već neko vrijeme. Kad bude smjela izaći s tom šminkom, bit će u tom još bolja,“ ponosno je izjavila mama Victoria.

Harper je, inače, jedno od četvero djece Beckhamovih, a ujedno i je najmlađa i jedina djevojčica.

victoria beckham Možda te zanima... 'Spajsica' zaštitila ime kćeri kao intelektualno vlasništvo Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.