Školarci 19. srpnja 2024.

Grad Makarska nagrađivat će novčano svoje odlikaše

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Grad Makarska ove će godine prvi put novčano nagrađivati svoje osnovnoškolce i srednjoškolce za odličan uspjeh te učenike koji su ostvarili iznimne rezultate na natjecanjima i smotrama.

Osnovnoškolci i srednjoškolci s područja Makarske imaju razlog za slavlje - ali samo ako su razred završili odličnim uspjehom. Grad Makarska odlučio je, naime, upravo odlikaše nagraditi - novčanom nagradom. 

Možda te zanima... Rezultati nacionalnih ispita - četvrtaši bolje riješili Matematiku i Prirodu, nego Hrvatski Školarci

Pravo na nagradu ostvarit će učenici koji ove godine završavaju osnovnu školu, a od 5. do 8. razreda su imali odličan uspjeh, zatim učenici koji su sve razrede srednje škole završili s odličnim uspjehom te učenici koji su ostvarili iznimne uspjehe u pojedinačnoj kategoriji na natjecanjima i smotrama.

 Nagrada za izvrsne učenike osnovnih škola, za školsku godinu 2023./2024., priznaje se u jednokratnom iznosu od 100 eura, a za izvrsne srednjoškolce u iznosu od 200 eura.

 Makarska će nagraditi i uspjehe svojih učenika na natjecanjima i smotrama organiziranim pod okriljem tijela nadležnih ministarstava.

 Te se nagrade, za osnovnoškolce, kreću od 60 eura, za prvo mjesto na županijskom ili međudržavnom natjecanju do 200 eura za prvo, drugo i treće mjesto na međunarodnom natjecanju, a za srednjoškolce od 80 do 300 eura.

 Sve pojedinosti o nagradama, i uvjetima koje za njih treba ispuniti, dostupne su na mrežnoj stranici Grada Makarske.

Možda te zanima... Sve veći trend odgode upisa djece u osnovnu školu - nedostaju im emocionalna i socijalna zrelost te jezične vještine Školarci
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tealoverseas

    I get paid more than $90 to $100 per hour for working online. I heard about this job 3 months ago and after joining this I have earned easily $10k from this without having online working skills . Simply give it a shot on the accompanying site….......www.coins25.com

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.