Roditelji Zanimljivosti 19. rujna 2022.

Želiš li da tvoje dijete bude dobro, prvo sama moraš biti dobro

Foto: Guliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Samo smireni i prisutan roditelj može zadovoljiti djetetove emocionalne i psihološke potrebe, i pružiti mu potrebnu podršku. Prijavi se na iskustvenu radionicu u Centru Prirodno roditeljstvo

Kada roditelje pitamo što žele za svoju djecu, neki od najčešćih odgovora su: „da budu sretna, nasmijana, dobrog srca, hrabra, velikodušna, snažna, uporna, snalažljiva, bistra, znatiželjna, da se znaju zauzeti sa sebe i izboriti za ono što im je važno, da slijede svoje srce.“ 

To u teoriji divno zvuči, no stvarnost je nešto kompliciranija. Djeca uče primjerom; ukoliko i sami posjedujemo ove kvalitete s lakoćom ćemo ih prenijeti na svoje dijete. Ono će učiniti od nas i upijati način na koji bivamo u svijetu. Izazov nastaje kada našoj djeci želimo pružiti nešto s čine sami nismo na „ti“, kada mu želimo omogućiti djetinjstvo drugačije od našeg. Ukoliko ne želimo prenositi odgojne obrasce na kojima smo odrasli, trebamo stvoriti nove, kvalitetnije, zdravije, slobodnije, a za to nam uglavnom treba podrška. 

mama beba Možda te zanima... Ponekad sumnjate da ste dobra mama? Na pravom ste putu Roditelji

Kakvi roditelji trebamo biti kako bi našoj djeci pomogli u ostvarivanju njihovog puno potencijala? Kako možemo pomoći sebi, da pomognemo našoj djeci tijekom njihovog emocionalnog i psihološkog sazrijevanja?

Na ova i brojna druga pitanja odgovoriti će se tijekom iskustvene radionice Tomislava Kuljiša i Jelene Stanković, „Kakav roditelj želim biti?“, koja će se održati 6.11., od 18 do 20:30, u Centru Prirodno roditeljstvo, na Slavonskoj aveniji 3 u Zagrebu.

Želimo li da naše dijete bude dobro, prvo mi sami trebamo doći na to „mjesto“. Samo smireni i prisutan roditelj može zadovoljiti djetetove emocionalne i psihološke potrebe, i pružiti mu potrebnu podršku. Tijekom radionice, mi ćemo dati sve od sebe da podršku pružimo vama,  kako biste mogli postati najbolja roditeljska verzija sebe.

Za sve informacije i prijave pišite na info@prirodnoroditeljstvo.com

Tijekom posljednjih 30 minuta radionice, moći ćete dobiti sve potrebne informacije, i odgovore na pitanja, vezane za početak programa Roditeljstvo 0-6. Čekamo vas!

mama, kći Možda te zanima... Zašto osjećamo krivnju kad netko kritizira naš način odgoja Roditelji

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Deleted user

    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get a finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us via E-mail: fastloan078@gmail.com Or WhatsApp me on +918929509036

  • MARIEALICE1

    ozdrav svima pozdravima ovdje. Moje ime je Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam nedavno primio kredit od 60000 eura. Tražio sam kredit i kasnije su se prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja je bila spremna i voljna mi pomoci da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je ta zajmodavka pouzdana žena, pa sam odlucio kontaktirati s njom i on mi je pružio mogucnost da zatražim zajam od njene tvrtke koji bih lako mogao dobiti, ali objašnjenje je da imam svoju dobili su zajam dobrog zdravlja i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.