Roditelji Zanimljivosti 24. prosinca 2018.

Urnebesne čestitke: Ovako izgleda Božić s punom kućom djece

Foto: Reddit/funny
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Imati troje djece zvuči kao velika zabava, ali osjećaj kaosa u velikim obiteljima je konstantan i povećava se za vrijeme blagdana

Roditelji troje djece odlučili su napraviti ludosti te snimiti seriju zabavnih božićnih čestitki, uključivši u sve svoja dva sina i najmlađu sestricu. 

Obitelj Stanley iz Sjeverne Caroline napravila je do sada pet božićnih čestitki, koje iz godine u godinu prikazuju različite situacije kaosa. Jedan od dječaka otima obiteljski automobil, penju se na kuću i slične situacije. Njihov otac Jonathan Stanley podijelilo je fotografije na društvenoj mreži Reddit pa su uskoro postali velika viralna priča s kojom se može povezati svaka velika obitelj.

Možda te zanima... Badnjak s djecom: Očekivanja vs. stvarnost Vrtić

"Kada smo prvi put probali napraviti 'tradicionalnu' božićnu fotografiju imali smo urnebesno loše rezultate. Bili smo novopečeni roditelji s jednogodišnjim djetetom i sve je krenulo krivo - beba je plakala cijelo vrijeme, puhao je vjetar, svjetlo se mijenjalo. Ako je dvoje na fotografiji izgledalo dobro, treća osoba je žmirila. Toliko smo se smijali lošim fotografijama da smo ih odlučili poslati našim obiteljima i svidjele su im se. Tada se rodila tradicija - umjesto da pokušamo poslati savršenu fotografiju, mi pokušavamo napraviti nešto što predstavlja kaos roditeljstva", izjavio je Jonathan za Bored Panda.

Bez obzira koliko su snimanja zabava, roditelji kasnije moraju uvjeravati djecu da ove stvari inače nisu dopuštene. "Djeca ovo vole, kad vide konačan rezultat stalno ih moram podsjećati da je to lažno i da ne smiju isprobavati u stvarnom životu. Ponekad se brinem da im ne stavljam lude ideje u glavu! Također pazim da je realistično i moguće i pokušavam minimalizirati uređivanje fotografija. Danas većina ljudi prepoznaje kada je nešto uređeno", rekao je tata.

božić beba Možda te zanima... Božić s bebom: Tri iscrpljujuća dana prikazana u tri minute Roditelji

Znaju da će nastaviti sa ovom tradicijom. "Naši prijatelji i rodbina bili bi razočarani kada bismo se vratili potpuno 'normalnim' čestitkama. Jako je kreativno i jednom kad djeca narastu imat ćemo puno više mogućnosti koje nisu trenutno izvedive s četverogodišnjakom i bebom", rekao je dalje. 

I try to capture the essence of raising boys in our Christmas cards. Now they have a baby sister. Here they are. from r/funny

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.