Roditelji Sretna mama 21. prosinca 2018.

Svaki roditelj trebao bi pročitati ovo dirljivo pismo o Božiću

Foto: Guliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Prekrasno pismo koje je objavila učiteljica podsjetit će svakog roditelja zbog čega je zapravo važno ovo blagdansko vrijeme

Božić je sve bliže, a za većinu roditelja, to obično znači i jurnjavu po trgovinama i potragu za savršenim poklonom za svoje mališane. 

Bez obzira spadate li u tu kategoriju i osjećate li veselje ili iscrpljenost (ili možda oboje) zbog nadolazećih blagdana - ovo prekrasno pismo koje ovih dana kruži internetom je zaista vrijedno čitanja. 

Možda te zanima... Ipak je istina! Manje igračaka za Božić djecu čini sretnijima Vrtić

Pismo je napisala anonimna učiteljica, ali podijelila ga je blogerica i mama dvoje djece, Orla Rall. Ona je naišla na ovo pismo slučajno i kako je napisala na svom Instagramu 'jednostavno ga je morala podijeliti'. Također je poručila roditeljima da poanta nije u onome što je ispod božićnog drvca, već u onome što je okolo njega

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orla Rall 🇮🇪👭❤👗👠🌈 (@orlas_fashion_closet) on

Možda te zanima... 10 trenutaka iz djetinjstva koje će djeca zauvijek pamtiti Vrtić

Prenosimo njezino pismo u cijelosti:

"Dragi roditelji,

Znam da u ovo doba godine postoji pritisak da stvorite savršen i čaroban Božić. Znam da im želite dati čaroliju Djeda Mraza i osigurati da on donese najbolje darove, što ponekad znači i stres za vas, ali pišem ovo kako bih vam otkrila jednu tajnu. 

Pišem ovo kako bih vam rekla da mi vaše dijete priča o božićnim praznicima svakog siječnja kada dođe natrag u školu. Djeca mi pričaju o danima kada ste svi bili zajedno kod kuće i gledali televiziju. Pričaju mi o šetnji po najvećoj zimi kako bi došli do McDonald'sa. Pričaju mi kako su bili kod bake i kako su bili uzbuđeni kada ste došli po njih s posla

Pričaju mi kako ste im dopustili da se ušuškaju s vama u krevet. Pričaju mi o tome kada ste kartali, išli na bazene i zaboravili njihov ručnik. Pričaju mi o tome kada ste za proslavu Nove godine išli k prijateljima i pustili ih da budu budni do ponoći. Pričaju mi kako su voljeli biti u pidžamama cijeli dan, a drugi dan išli na izlet. 

Spominju svoje darove, ali za njih Božić predstavlja vas, vašu ljubav, vaše vrijeme, rutine i sigurnost. Vi ste njihova najdraža stvar!

Sretan Božić!"

pokloni igračke Možda te zanima... Pokloni koji će oduševiti djecu, a nisu igračke iz reklama Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.