Roditelji Zanimljivosti 26. prosinca 2018.

'Sin nema niti četiri godine i već nam plaća obiteljsko fotkanje'

1/6
Foto: Click by Danijela Bokulić
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon što smo u nagradnom natječaju odabrali nesavršenu pobjedničku fotku, saznali smo kako su se naši pobjednici proveli na savršenom obiteljskom fotkanju

Svi imamo najdražu 'najgoru' fotku - onu koju čuvamo baš zbog njene spontanosti i nesavršenosti, ali i nezaboravne priče koja stoji iza nje. 

Zato smo te pozvali da nam pošalješ svoju najdražu nesavršenu fotku - koja ti je draga srcu, koju čuvaš baš zato jer je nesavršena i priču koja stoji iza nje jer je upravo ona pobjednička osvojila pravo božićno obiteljsko fotkanje kod fotografkinje Danijele Bokulić koja stoji iza studija Click By Danijela.

Pristigle fotografije i priče koje stoje iza njih zaista su nas nasmijale i potpuno oduševile, i imali smo težak zadatak; odabrati dobitnike nagrada. Glavnu nagradu i obiteljsko božićno fotkanje osvojila je mama Martina Likić koja nam je opisala svoju najdražu nesavršenu fotku

Možda te zanima... Neprocjenjive uspomene: Naše najdraže nesavršene fotke Vrtić

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

"Ova fotografija je nastala na moru kada sam malenoga odvikavala od pelena, on se igrom slučaja pokakao u kadu... Nedugo zatim je stao nogom u vlastito govno, a njegova reakcija je bila neprocjenjiva kao sto vidite, hahahaha.
P.S. Znate što kažu, kada ugaziš u govno, bit će para... od tada pare samo klize iz ruku. Pa evo Vi budite ta sreća da mu jednog dana mogu prepričavati kako je sa svoje tri godine 'platio' zajedničko obiteljsko fotografiranje :)"

I tako je i bilo, mlađi sin im je sa svoje tri godine omogućio fotkanje, a kako nam je mama Martina rekla, bio je jako ponosan zbog toga i od srca se smijao

 | Author: Click by Danijela Bokulić Foto: Click by Danijela Bokulić

djevojčica Možda te zanima... Urnebesni mališani: Ostavite ih na sekundu, nađete ih u WC-u Vrtić

'Sretni smo što možemo imati takve uspomene'

"Jesam li očekivala pobjedu? Hm, svatko tko igra neku nagradnu igru, nada se i pobjedi... Tako sam i ja čvrsto vjerovala u ovu fotografiju jer je bila točno pogođena tema: nesavršeno savršena fotografija. Kada sam dobila mail da smo osvojili božićno fotkanje, bila sam ugodno iznenađena i jako sretna i odmah zatrpala inbox mojim najdražima", rekla nam je Martina i otkrila kako je na zajedničkom fotkanju svima bilo jako ugodno.

 | Author: Click by Danijela Bokulić Foto: Click by Danijela Bokulić

"Danijela nas je dočekala sa velikim osmijehom, toplim napitkom i lijepim ambijentom kakav bi svatko od nas volio imati u ovo božićno vrijeme. Klinci su bili opušteni i odmah su se osjećali kao doma. Izuzetno sam zadovoljna fotografijama i Danijelinim talentom, naravno da ću je preporučiti svim svojim užim prijateljima, a isto tako i Vašim čitateljima. Sretni smo što možemo imati takve uspomene."

 | Author: Click by Danijela Bokulić Foto: Click by Danijela Bokulić

Možda te zanima... Urnebesni pokušaji: 12 portreta beba koji će ti popraviti dan Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.