Roditelji Zanimljivosti 24. rujna 2016.

Savjetovalište Žiraha vas poziva na radionice osobnog razvoja

žiraha
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Vježbe u kojima aktivno sudjelujete kao kreativni doprinositelj pomoći će vam osvijestiti jedinstveni način zadovoljenja potreba, identificirati područja koja želite promijeniti te naučiti kako prihvatiti i poštivati sebe

U geštaltističkom teorijskom pristupu naglasak nije stavljen na ispravljanju i poboljšavanju, već na istraživanju, znatiželji i aktivnom traženju puta k vlastitoj autentičnosti. Usmjereni smo na iskustvo, kontakt, svjesnost, sada i ovdje. Vježbe u kojima aktivno sudjelujete kao kreativni doprinositelj pomoći će vam osvijestiti jedinstveni način zadovoljenja potreba, identificirati područja koja želite promijeniti te naučiti kako prihvatiti i poštivati sebe i postići veći stupanj integracije.

Cilj nije postići određenu fiksnu "razinu“ rasta i natjecati se s nekim postavljenim idealom. Izazov je izoštriti svijest i osjetila te isprobati različite načine bivanja i djelovanja u istim situacijama kako bismo mogli ostvariti svjesnu interakciju i kontakt s okolinom te imati mogućnost izbora zadovoljiti svoje potrebe na raznovrsniji i autentičan način.

Od 06. 10. do kraja lipnja 2017. godine grupa će zajedno proživjeti 18 iskustvenih radionica. Sastajat će se svaka dva tjedna u večernjim satima. Cijena sudjelovanja u grupi za osobni rast i razvoj je 300 kuna mjesečno.

Voditeljice grupe su Biserka Tomljenović, magistra socijalnog rada i Sunčana Rokvić, magistra psihologije. Za prijavu i dodatne informacije pišite na savjetovaliste@ziraha-services.com ili zovite na 091/ 893 8939 ili 095/ 766 8753.

Nakon što se prijavite da ste zainteresirani za sudjelovanje, održat ćemo s vama kratki inicijalni individualni razgovor tijekom kojega ćete imati priliku postaviti sva dodatna pitanja vezano uz rad grupe.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.