Roditelji Zanimljivosti 19. veljače 2019.

Preslatko: Mladenka nosila dvogodišnju kćer do oltara

Foto: Instagram/fireandgoldphoto
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Prekrasna mladenka i mama u nosiljci na leđima nosila je svoju dvogodišnju kćer na putu do oltara te tako učinila poseban dan još posebnijim

Kada je fotografkinju Lauru Schaefer prijateljica zamolila da fotografira njezino vjenčanje, vjerojatnije nije imala pojma kako će jedinstvene fotografije snimiti niti da će se one dijeliti diljem svijeta preko društvenih mreža.

Njezina prijateljica i mladenka Dalton Mort nakon dugogodišnje veze s dečkom Jimmyjem odlučila je njihovo vjenčanje učiniti zaista posebnim.

Možda te zanima... 10 prekrasnih fotografija mladenki koje doje na dan vjenčanja Beba

Naime, Dalton je na putu do oltara u nosiljci nosila njihovu dvogodišnju kćer Elloru, a koliko su ove fotografije dirljive i neobične, pogledaj u nastavku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Schaefer | Photographer (@fireandgoldphoto) on

Više od ičega, Dalton je htjela da njezina kći bude sretna, smirena i uključena u cijelu ceremoniju te se nadala kako će djevojčica na neki način moći biti uključena u zavjete na vjenčanju. Nekako se sve slučajno posložilo i ispalo savršeno!

Možda te zanima... Raznježit će vas reakcija djevojčice na mladenku Vrtić
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Schaefer | Photographer (@fireandgoldphoto) on

"Kad smo izgovarali svoje zavjete, držala sam ju u naručju i bilo je prekrasno, a na kraju je i zaspala. Htjela sam da bude dio svega jer je ona jednak dio naše veze", rekla je Dalton.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Schaefer | Photographer (@fireandgoldphoto) on

prosidba Možda te zanima... Hoćeš li se udati za mog tatu? Nevjerojatna prosidba u rodilištu Trudnoća
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dercy0

    Moje ime je Darci Lyne. Ovo je vrlo sretan dan u mom životu zahvaljujući pomoći koju mi je pružio dr. Nosakhare da mi pomogne da povratim svog bivšeg muža njegovom čarolijom ljubavi i magije. Bio sam u braku 6 godina i bilo je tako strašno jer je moj muž stvarno varao i tražio razvod, ali kad sam naišao na e-poštu Dr. popraviti odnos i učiniti ljude sretnima u njihovom odnosu. Objasnio sam svoju situaciju, a onda sam tražio njegovu pomoć, ali mi je na moje najveće iznenađenje rekao da će mi pomoći u mom slučaju i da sada slavim jer se moj suprug potpuno promijenio na bolje. Uvijek želi biti uz mene i ne može ništa učiniti bez moje sadašnjosti. Stvarno uživam u braku, što je velika proslava. Nastavit ću svjedočiti na internetu jer je dr. POTREBNA POMOĆ? KONTAKT   -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com možete ga dodati i na Whats-app: 2349083639501 On je jedini odgovor na vaš problem i čini da se osjećate sretni u svom odnosu. I to je savršeno u vašem odnosu. Želiš li svog bivšeg povratnika? političke ambicije? Rješenje problema bez djece? Rješenje financijskih problema? Tamne magijske moći? rješenje bolesti i bolesti tijela Sve vrste rješavanja problema astrologijom? Rješenje problema razvoda?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.